17/4 2021

Fremad A. og Hobro skød med løst krudt

Fremad Amager og Hobro manglede den sidste gode aflevering for at skabe de helt store chancer, og derfor sluttede det 0-0 i 1. divisionsopgøret. 

Fremad Amager og Hobro manglede den sidste gode aflevering for at skabe de helt store chancer, og derfor sluttede det 0-0 i 1. divisionsopgøret. 

1. Division Kvalifikationsspil

25. runde
FT

FAM

0 - 0

HOB

Fremad Amager kunne cementere deres førsteplads yderligere i 1. divisions nedrykningsspil, hvis de fik tre point lørdag, hvilket ville sende dem syv point foran Hvidovre.

Modstanderen var Hobro, der lå nummer tre i nedrykningsspillet, men med blot fire point ned til Vendsyssel på den forkerte side af stregen.

Efter fem minutters spil havde Hobro bolden i nettet, men scoringen blev underkendt for offside.

Efter en halv times spil var Mikkel Pedersen ved at bringe Hobro i front, da gæsterne erobrede bolden højt.

Her fik midtbanespilleren lagt den til rette for sig på kanten af feltet, hvor han krøllede den over mod fjerneste hjørne, men Jacob Pryts fik vippet bolden forbi målet.

Fem minutter før pausen fik Hobro en kontramulighed, hvor de var to mod to, men Marcus Mlynikowski vandt duellen med Mathias Haarup og afværgede dermed den farlige situation.

Dermed gik de to hold til pause uden scoringer.

Anden halvleg startede jævnbyrdrig med optakt til flere gode muligheder, men uden chancerne blev spillet helt store for nogle af holdene.

20 minutter før tid faldt der til gengæld en god mulighed til Pål Alexander Kirkevold, der blev spillet fri i venstre side af feltet, men fra en halvspids vinkel blev han afvist af en god fodparade fra Fremad Amager-keeperen.

Bare minuttet senere blev Maxime Soulas spillet fri i den modsatte ende. Han burde nok have afsluttet, men lagde den i stedet på tværs til Olakunle Olusegun, der blev blokeret i sin afslutning midt for mål.

Men bolden ville ikke ind for nogle af holdene, hvorfor det sluttede 0-0 og med et point til hvert mandskab.

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0