11/1 2021

Fremad A-boss roser spillerne efter træner-exit

Fremad Amager-spillerne har håndteret cheftræner Azrudin Valentic' exit godt, og de udviser mental styrke midt i de store omvæltninger, mener direktør Allan Ravn.

Fremad Amager-spillerne har håndteret cheftræner Azrudin Valentic' exit godt, og de udviser mental styrke midt i de store omvæltninger, mener direktør Allan Ravn.

Fremad Amager har sagt farvel til cheftræner Azrudin Valentic samt spillerne Mario Mladenovski, Reda Rabei og Kevin Höög-Jansson, der alle er rykket til bulgarske Botev Plovdiv.

Fremad Amagers direktør, Allan Ravn, roser truppen og staben for at håndtere de store omvæltninger godt.

- Jeg mødte ind til morgenmøde hos staben og spillerne, og jeg er positivt stemt over deres håndtering. De var fokuseret, koncentreret og klar til at give den en skalle på træningsbanen, siger Allan Ravn til klubbens Facebook-side.

- Den proces vi er i lige nu, kan kaste flere forskellige spørgsmål af sig. Jeg er rigtig tilfreds med, hvor vi står lige nu i forhold til den mentale styrke. Stor ros til drengene for den hurtige omstilling.

Fremad Amager jagter en ny cheftræner og arbejder på at have en ny mand klar hurtigst muligt.

- Vi går en spændende tid i møde med en ændring på en vital position i klubben, og der arbejdes på højtryk for at komme på plads med den rette person hurtigst muligt.

- Vi er i tæt dialog med de træneremner, der er interessante til at overtage positionen med de mål, vi ønsker at indfri på kort og lang sigt, siger Allan Ravn.

Fremad Amagers ejer, SCP Waterfront, har købt Botev Plovdiv, og derfor er cheftræneren og tre spillere altså rykket til klubben.

Læs også

Ex-Fremad A-træner hiver tre spillere med sig

Fremad Amager-ejer: God fremgang efter køb

Fremad Amager bekræfter træner-afsked

Fremad Amager-ejer køber bulgarsk klub

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0