28/6 2019

Fredericia skriver med amerikansk prøvespiller

FC Fredericia har lavet en aftale med den 23-årige amerikaner Steven Enna, som på det seneste har været på prøve i klubben.

FC Fredericia har lavet en aftale med den 23-årige amerikaner Steven Enna, som på det seneste har været på prøve i klubben.

NordicBet Liga

32. runde
søndag 11:00

FCR

vs

FCF

De har længe skreget på en notorisk målscorer i FC Fredericia, og nu har 1. divisionsklubben måske fundet ham.

I hvert fald har klubben skrevet kontrakt med den 23-årige angriber Steven Enna, som cheftræner Jonas Dal og assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard har fundet i USA.

De to har været på scouting-tur i staterne med blandt andre FC Midtjylland-sportschef Ove Pedersen, og der faldt de altså over Enna, som har fået en toårig kontrakt.

- Jonas og Morten opdagede ham på en tur til USA her i sommerpausen, og tog ham med tilbage til prøvetræning, hvor han har imponeret dem i så høj grad, at vi nu har valgt at skrive kontrakt med ham, siger direktør Stig Pedersen.

- Han er en lidt uortodoks type, som er en fantastisk afslutter, fysisk stærk, god i luften, meget arbejdsom og hurtig trods sine 1.93 cm. 

- Han skal udvikle sig, men han er den angriber, vi har ledt efter, og vi er sikre på, at han nok skal være en stærk mand for os i den kommende sæson, siger Stig Pedersen.

Steven Enna har indtil videre gået på Drake University og har deltaget i en tryout hos firmaet AX Soccer Tours - det var her, den danske træner-delegation faldt over ham.

Læs også

Fredericia tester amerikaner og tidligere OB'er

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0