5/12 2021

Fred-perle gav United sejren i Rangnick-debut

Freds følte curler sikrede Ralf Rangnick en sejr i sin Premier League-debut for Manchester United på 1-0 hjemme over Crystal Palace.

Freds følte curler sikrede Ralf Rangnick en sejr i sin Premier League-debut for Manchester United på 1-0 hjemme over Crystal Palace.

Premier League

15. runde
FT

MUN

1 - 0

CRY

77'
1 0
Fred
Mål

Ralf Rangnick stod for første gang i spidsen for Manchester United søndag eftermiddag, da Crystal Palace kom på besøg på Old Trafford.

Hjemmeholdet kom med selvtillid i bagagen efter en sejr over Arsenal i midtugen, mens gæsterne kom til kampen fra et 0-1-nederlag til Leeds.

Rangnick havde før kampen bebudet, at United skal dominere deres kampe mere, og det kan man også sige, at de gjorde i første halvleg mod Crystal Palace, hvad angik boldbesiddelse i hvert fald.

Afslutningerne manglede heller ikke, men det gjorde skarpheden til gengæld, hvor hverken Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes eller Freds forsøg blev helt farlige.

Før pausen kom Diogo Dalot tæt på efter flot opspil i højresiden, men hans forsøg gik langt forbi i sidste ende.

Gæsterne fra Crystal Palace blev dog holdt fra fadet det meste af tiden, hvor Wilfried Zaha fra tid til anden forsøgte at kreere noget.

Efter pausen kom gæsterne imidlertid bedre ud og overtog en del af spillet og kunne med et kvarter igen have sikret sig føringen ved Cheikou Kouyate efter en dødbold, som sparkede bolden snert forbi.

Det vil han nok ærgre sig endnu mere over efter kampen, da United kort herefter gik ned og scorede det første mål under Rangnick-tiden ved brasilianske Fred.

Midtbanemanden modtog bolden fra Mason Greenwood og scorede flot til 1-0 fra kanten af feltet med en følt højrebensafslutning over i det lange hjørne uden chance for Guaita i Palace-målet, som sprællede forgæves.

Forløsende for hjemmeholdet, men bittert for Palace, som var fint med især i anden halvleg og også lykkedes med at lægge et tryk på United-feltet i kampens afsluttende fase.

Freds følte afslutning viste sig i sidste ende at være nok til at sikre United sejren, og de kravler dermed op på 24 point i tabellen, ligesom de forviser Arsenal til syvendepladsen for en stund.

Palace ligger nummer 12 i Premier League og har nu tabt tre kampe i streg, som faktisk svarer til de tre kampe, klubben har været i uden Joachim Andersen på holdet.

Læs også

Fernandes tog ikke straffe: Brændte jo sidst

Rangnick om Ronaldo: Aldrig set så fit 36-årig

Rangnick: Chelsea kontaktede mig i februar

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0