26/11 2022

Fransk profil hylder Rabiot: Han er steppet op

Ifølge Frankrigs landsholdsmålmand Hugo Lloris er midtbanespilleren Adrien Rabiot trådt i karakter på det franske landshold under VM-slutrunden.

Ifølge Frankrigs landsholdsmålmand Hugo Lloris er midtbanespilleren Adrien Rabiot trådt i karakter på det franske landshold under VM-slutrunden.

Paul Pogba og N'Golo Kante.

Som regel styrer de to spillere det franske landsholds midtbane med hård hånd, men grundet skader er de begge fraværende ved VM-slutrunden i Qatar.

Didier Deschamps har således været tvunget til at finde alternativer, og her er Juventus-spilleren Adrien Rabiot en af dem, der har fået chancen. 

I Frankrigs første gruppekamp mod Australien så det ud til at være en god idé, da Rabiot bidrog med et mål og en assist i 4-1-sejren.

Forud for lørdagens kamp mod Danmark modtog 27-årige Rabiot ros fra sin landsholdskammerat Hugo Lloris, der mener, at midtbanespilleren er trådt i karakter.

- Der har været sagt og skrevet meget om Pogba og Kantes fravær. Men vi glemmer helt, at der er andre her, som kan tage ansvar. Adrien er én af dem, der har profilen til at gøre det. 

- Vi kender hans kvaliteter, og han er klar til opgaven. Vi så det også imod Australien, hvor han steppede op, da vi havde allermest brug for det. Det viser bare, at han har en stor indflydelse på vores hold, siger Lloris.

Lørdagens VM-kamp mellem Danmark og Frankrig fløjtes i gang klokken 17:00.

Læs også

Deschamps roser moden Dembele: Meget vigtig for holdet

L'Équipe: Varane starter mod Danmark

Hjulmand er meget opmærksom på franske forandringer

Kjær kender Giroud: Hjulmand håber på fordel

Hjulmand hylder Mbappé: Han kan ikke holdes nede

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0