19/5 2022

Frank vil overtale Eriksen: Får kram og kys

Thomas Frank vil gøre, hvad han kan for at få Eriksen til at blive i Brentford. Eriksens kontrakt i Brentford udløber efter denne sæson. 

Thomas Frank vil gøre, hvad han kan for at få Eriksen til at blive i Brentford. Eriksens kontrakt i Brentford udløber efter denne sæson. 

Thomas Frank gør, hvad han kan for at få forlænget med Christian Eriksen. 

Christian Eriksen har kontraktudløb i Brentford denne sommer, men Thomas Frank tror og håber på, at Eriksen også er Brentford-spiller i næste sæson. 

Eriksen har været en vigtig spiller for Brentford det seneste halve år, og det er da også derfor, at Thomas Frank vil forsøge at overtale ham. 

- Jeg fortæller ham, at jeg vil give ham kys og kram hver dag. Jeg er ikke sikker på, at det vil virke. Der er ingen tvivl om, at han har løftet vores spil. 

- Jeg synes, at måden vi spiller på, miljøet og hans rolle giver ham muligheden for at spille sit bedste fodbold. 

- Han er i en klub, hvor han nyder at gå på arbejde hver dag, og han kan stadig være ambitiøs hos os. Han kan blive vores foretrukne spiller, der styrer showet, fortæller Thomas Frank til klubbens hjemmeside. 

Der er dog endnu ikke kommet afklaring på, hvor Christian Eriksen skal spille efter sommerferien. 

Den danske landsholdsspiller har tidligere bekræftet, at han har fået kontrakttilbud fra flere klubber, og at han skal bruge noget tid på at overveje sine muligheder. 

Læs også

Frank ser gode chancer for ny Eriksen-aftale

Vild Eriksen-effekt: Brentford fjerdebedst i PL

Eriksen om fremtiden: Vil gerne spille CL

14 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0