19/5 2022

Frank ser gode chancer for ny Eriksen-aftale

Thomas Frank føler sig overbevist om, at der er en god chance for, at Christian Eriksen beslutter sig for at blive i Brentford efter sommerferien.

Thomas Frank føler sig overbevist om, at der er en god chance for, at Christian Eriksen beslutter sig for at blive i Brentford efter sommerferien.

Premier League

22. runde
lørdag 15:00

BRE

vs

SOU

Brentfords danske cheftræner Thomas Frank har en god fornemmelse omkring Christian Eriksens fremtid i klubben.

Ifølge The Athletic understreger Frank, at han føler sig overbevist om, at der er en god chance for, at Eriksen beslutter sig for at blive i Brentford efter sommerferien.

Brentford-træneren mener derudover, at aftalen med den danske offensivspiller har været en win-win uanset hvad.

- Som jeg ser det fra vores side, synes jeg, det er en win-win. Han har givet noget til holdet, og han har givet fansene noget, som de aldrig havde set før i forhold til niveau, siger han og fortsætter. 

- Vi hjalp ham med at komme tilbage til fodboldlivet igen. Hvis Christian (Eriksen, red.) beslutter sig for at blive, kommer vores fans til at bygge en statue af ham om tre år. Vælger han at tage skridtet videre til et andet niveau, vil vi stadig bifalde ham, lyder det fra Frank.

Christian Eriksens nuværende aftale med Brentford løber frem til slutningen af indeværende sæson.

Derfra er det uvist, hvad hans fremtid byder på. Eriksen har selv fortalt, at han har modtaget flere forskellige tilbud, og at han kommer til at evaluere de forskellige muligheder med hans familie, inden han træffer et valg.

Læs også

Vild Eriksen-effekt: Brentford fjerdebedst i PL

Eriksen om fremtiden: Vil gerne spille CL

Eriksen bekræfter: Jeg har tilbud fra flere

Brentford-anfører: Alle vil have Eriksen bliver

Frank: Eriksen bliver ikke på grund af pengene

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0