1/10 2020

Frækt Fati-mål startede Barcas undertalssejr

Barcelona spillede en halvleg i undertal efter en udvisning af Clement Lenglet men vandt alligevel 3-0 over Celta Vigo i La Liga.

Barcelona spillede en halvleg i undertal efter en udvisning af Clement Lenglet men vandt alligevel 3-0 over Celta Vigo i La Liga.

La Liga

4. runde
FT

CEL

0 - 3

BAR

11'
0 1
Ansu Fati
Mål
42'
0 1
Clément Lenglet
To gule kort
51'
0 2
Lucas Olaza
Selvmål
90'
0 3
Sergi Roberto
Mål

FC Barcelona skulle torsdag i aktion i La Liga mod Celta Vigo på udebane. Barcelona er startet sæsonen med en sejr i deres første kamp, mens Celta Vigo inden opgøret havde fem point efter tre kampe.

Martin Braithwaite sad på bænken hele kampen for Barcelona. 

Det var en anden Barcelona-angriber, der i stedet stjal showet efter ti minutters spil. Unge Ansu Fati lavede et flot mål, da han på kanten af feltet tog et skarpt træk ind i Celta-feltet og afsluttede med ydersiden i det korte hjørne. 1-0 til Barcelona.

Kort inden pausen blev Barcelonas Clement Lenglet vist ud. Han fik sit andet gule kort, da han med en for højt løftet arm ramte en Celta-spiller.

Barcelona skulle spille i undertal i hele anden halvleg, men det kunne man ikke se på måltavlen.

Fem minutter inde i anden halvleg tryllede Lionel Messi i Celta-feltet. Han sendte et indlæg mod mål, og det sendte Lucas Olaza i eget net til en Barca-føring på 2-0.

Til sidst i opgøret lukkede og slukkede Sergio Roberto målscoringen med en kasse til 3-0. Han bankede en løs bold i nettet kort før slutfløjt.

Dermed vandt Barcelona kampen 3-0 på trods af en relativ tidlig udvisning af Lenglet.

Barcelona tager anden sejr ud af to og avancerer til ligaens femteplads. Celta Vigo ligger aktuelt nummer 11 med fem point efter fire kampe.

Læs også

Officielt: Barcelona køber stortalent i Ajax

Koeman: Tror ikke Messis kommentar giver ro

Martin Braithwaite er klar igen efter skade

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0