5/1 2022

Fra OB til Canada - Obbekjær med ny klub

19-årige Daniel Obbekjær har fået sin fremtid på plads, efter han forlod OB ved årsskiftet, da han fortsætter karrieren hos canadiske York United.

19-årige Daniel Obbekjær har fået sin fremtid på plads, efter han forlod OB ved årsskiftet, da han fortsætter karrieren hos canadiske York United.

Daniel Obbekjær har siden årsskiftet været uden klub, da han forlod OB, men nu har midtstopperen fået fremtiden på plads, og han skal i den grad på noget af et eventyr.

19-årige Obbekjær har nemlig fået en kontrakt frem til december 2023 med York United, der spiller i den canadiske Premier League. Der er desuden flere optioner i kontrakten, som kan holde danskeren i klubben frem til 2025.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Jeg føler mig meget heldig over, at vi har været i stand til at hente en som Daniel, da han allerede har stor erfaring for en så ung spiller.

- I alt har han spillet 19 gange for Danmark på ungdomsniveau, og han har også været udlånt til Italien. I en af de kampe, han spillede for Danmarks U-19-landshold, kom han ind fra bænken mod Polen, og hans kvalitet var tydelig - hans mobilitet var fantastisk for sådan en stor fyr, udtaler administrerende direktør Angus McNab.

Daniel Obbekjær nåede at spille syv kampe for OB's førstehold. I efteråret var han desuden udlejet til SPAL i Italien.

Læs også

Udlejet OB'er i Spal: Fik ikke rigtig chancen

Bekræftet: OB-stopper udlejes til SPAL

OB sender stopper til Serie A-nedrykker

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0