8/2 2023

Fra Delaney til Dansk Melodi Grand Prix: FCK-talent valgte musikken

Det tidligere FCK-talent Frederik Leopold trænede med stjerner som Thomas Delaney og Jonas Wind, men stoppede fodboldkarrieren for i stedet at satse på musikken. Hør historien i TÆT PÅ. 

Det tidligere FCK-talent Frederik Leopold trænede med stjerner som Thomas Delaney og Jonas Wind, men stoppede fodboldkarrieren for i stedet at satse på musikken. Hør historien i TÆT PÅ. 

Superligaen Mesterskabsspil

23. runde
I dag 16:00

FCK

vs

FCN

Det tidligere FCK-talent Frederik Leopold er ugens gæst i bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du kan finde i Spotify og Apple Podcasts.

Frederik Leopold fik som ung kontrakt på FC Københavns U19-hold og trænede på reserveholdet sammen med stjerner som Thomas Delaney, Mathias Zanka og Jonas Wind.

Han kom dog ikke gennem nåleøjet i FCK og satsede i stedet på en musikkarriere, som nu har bragt ham til Dansk Melodi Grand Prix.

Frederik reflekterer blandt andet over sit exit fra FCK.

- Jeg følte ikke helt, jeg fik muligheden, men måske var jeg bare ikke dygtig nok. I sidste ende var vi bare ikke et godt 'fit' mere. Men jeg har ikke fortrudt, at jeg tog til FCK, for jeg er stolt over det, fortæller Frederik Leopold.

- Jeg ved ikke, om jeg mistede lysten til fodbold, men det var hårdt, og jeg var udmattet. Og så opstod der bare nogle gyldne muligheder med musikken for mig.

Hør hele Frederik Leopolds historie i TÆT PÅ, som du kan finde i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Læs også

Eks-Lyngby-træner efter voldsomt uheld: 76 sprøjter i ansigtet

TÆT PÅ: Frustreret Bernburg løj sig syg i FCK-tiden

TÆT PÅ: Følte sig stemplet som 'Superligaens bad boy'

TÆT PÅ: Vildt dobbeltliv med sprut og spil

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0