6/8 2022

Forrygende debut til Tengstedt: Debutmål i sejr

Casper Tengstedt scorede til 1-0 i sin debut for Rosenborg mod Ham Kam og leverede generelt en flot præstation i 2-1-sejren.

Casper Tengstedt scorede til 1-0 i sin debut for Rosenborg mod Ham Kam og leverede generelt en flot præstation i 2-1-sejren.

Eliteserien

17. runde
FT

RBK

2 - 1

H-K

14'
1 0
Casper Tengstedt
Mål
32'
1 1
Kristian Lønstad Onsrud
Mål
58'
1 1
Halvor Roedoelen Opsahl
Rødt kort
71'
2 1
Ole Christian Saeter
Mål

Casper Tengstedt spillede i sidste weekend 3F Superliga med AC Horsens, men lørdag tørnede han ud for sin nye klub i Norge, Rosenborg, som spillede mod Jakob Michelsens HamKam på hjemmebane.

I fjor lavede den danske angriber 15 mål for Horsens i NordicBet Ligaen, og lørdag skulle han bare bruge et kvarter på at åbne målkontoen i det norske.

Hans danske holdkammerat Carlo Holse krøllede et frispark perfekt ind til Tengstedt, som kom løbende ind i indlægget og satte indersiden på til 1-0.

Inden pausen nåede gæsterne så at udligne på en flot halvflugter, men da Halvor Opsahl i anden halvleg fik vist et direkte rødt kort, var det et spørgsmål om tid, inden hjemmeholdet ville komme i front igen.

Tengstedt kunne her også have været manden bag, da han havde en stor mulighed på en friløber, men det blev i stedet Ole Sæter, der med tyve minutter igen timede sit indløb perfekt og headede et indlæg i mål til kampens slutresultat 2-1.

Det var dog en fortrinlig debut af danskeren, som også spillede alle 90 minutter af opgøret.

Danske Victor Jensen startede også inde og spillede det meste af kampen.

Rosenborg ligger med sejren nummer fire i tabellen. 

Læs også

Bekræftet: ACH sælger Tengstedt til Rosenborg

Medie: Horsens-angriber på plads i Rosenborg

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0