20/5 2021

Formstærk FCN-keeper: Klar til ny udfordring

FC Nordsjællands Peter Vindahl Jensen er klar til at prøve sig af på et højere niveau, fortæller han til bold.dk.

FC Nordsjællands Peter Vindahl Jensen er klar til at prøve sig af på et højere niveau, fortæller han til bold.dk.

Superligaen Grundspil

1. runde
man 18. jul 17:00

OB

vs

FCN

Peter Vindahl Jensen er blevet fast mand i FC Nordsjælland-målet, hvor han har leveret flere fine præstationer i denne sæson - senest onsdag aften da han pillede et straffespark imod Randers FC.

Den formstærke keeper er da også godt tilfreds med sæsonen, der går på hæld på mandag efter den sidste kamp mod Brøndby.

- Jeg synes som udgangspunkt, at det har været en god sæson. Jeg synes, at jeg har gjort en forskel i denne sæson. Der er selvfølgelig ingen sæsoner uden fejl, men jeg synes, at jeg har holdt et højt niveau.

- Jeg har langt om længe stået fast og været førstevalg. Det har været noget tid undervejs, men det handler jo om timing. Jeg synes, at jeg har været klar tidligere, end jeg har fået lov at vise. 

- Som målmand kan det være svært at vise det. Man får ikke en halv time hist og her. Det handler om timing. Men det har udmøntet sig i denne sæson. Jeg synes, jeg har haft niveauet i noget tid. Jeg er ikke blevet en anden målmand. Jeg har bare fået chancen og grebet den, siger Peter Vindahl Jensen til bold.dk.

Den 23-årige målmand har et år tilbage af sin kontrakt i FC Nordsjælland, og han lægger da heller ikke skjul på, at han føler sig klar til en ny udfordring.

- Jeg føler at jeg er klar til at prøve mig af på et andet og højere niveau. Det har været en god sæson, og jeg er den, der har været i førsteholdstruppen i klart længst tid. Jeg tænker meget over, at jeg gerne vil prøve noget nyt. Det kunne være interessant.

- Jeg er åben for det meste. Det vigtigste er den plan, der bliver lagt for mig og udsigten til spilletid. Det er vigtigt for min udvikling at få spilletid. Jeg låser mig ikke fast på, om det kan være en større klub i Danmark eller udlandet. Men jeg vægter den plan, der bliver lagt for mig højt.

Taler du med FC Nordsjælland om en forlængelse?

- Ja, vi snakker sammen og har selvfølgelig været i kontakt. Jeg skal sammen med min agent finde ud af, hvad der er det bedste for mig. Men på nuværende tidspunkt er planen, at min agent skal afsøge markedet for muligheder denne sommer.

- Det kan godt være, at jeg ikke har spillet i lang tid, og jeg har det godt med klubben, selvom jeg tager det sidste år med her, men jeg har lysten til at prøve noget andet denne sommer.

Er der klubber, der har henvendt sig til dig?

- Det lader jeg min agent om at styre. Jeg holder bare fokus på den sidste kamp i sæsonen og på at slutte godt af. Han tager sig af det, og jeg tager mig af det spillemæssige, siger Peter Vindahl Jensen.

FC Nordsjælland gæster mandag Brøndby klokken 17:00 og er allerede sikret femtepladsen i 3F Superligaen, mens hjemmeholdet er på guldjagt sammen med FC Midtjylland og FC København.

Læs også

Kudus til Sulemana: Stort skridt til United

FCN-chef: Liverpool blandt Kamaldeen-bejlere

FCN-profil takker af: Vil til de største ligaer

FCN siger farvel til forsvarsprofil

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0