16/5 2022

Forhandlinger i går: Bah nærmer sig Benfica

Den 24-årige danske landsholdsspiller Alexander Bah kan meget vel skifte status fra Slavia Prag- til Benfica-spiller, inden den nye sæson går igang.

Den 24-årige danske landsholdsspiller Alexander Bah kan meget vel skifte status fra Slavia Prag- til Benfica-spiller, inden den nye sæson går igang.

Europa Conference League Kvalifikation

2. runde
tor 21. jul 17:00

SPP

vs

VIK

I går satte prominente personer fra Benficas ledelse benene i Prag og overværede storkampen mellem Slavia Prag og Sparta Prag.

Men ifølge bold.dk's kilder med kendskab til den portugiske storklub var det ikke for at nyde selve kampen, men for bagefter at mødes med Slavia Prag-ledelsen og forhandle om en overgangssum for den danske landsholdsspiller Alexander Bah.

Og ifølge bold.dk’s kilder har den tjekkiske storklub lagt fra land med et prisskilt på 9 millioner Euro - ca. 68 millioner kroner - for at slippe deres 24-årige højre back.

Så meget er Benfica ikke i første omgang villige til at slippe, men nu er forhandlingerne igang, og så kan det meget vel trække op til et sommerskifte for Bah.

Alexander Bah kom til Prag-klubben i januar 2021 og har spillet 16 gode måneder - både i den nationale liga, men også i Conference League, hvor han og holdet nåede kvartfinalerne.

Den tidligere SønderjyskE-profil har dog ikke deltaget i de seneste kampe pga. småskader.

Han har tre A-landskampe på cv’et - senest en halvleg i venskabskampen mod Holland i Amsterdam i marts.

Læs også

Medie: Benfica overvejer Alexander Bah

To Bah-oplæg i stensikker Slavia-sejr

Bah og co. sendt ud af ECL af Feyenoord

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0