7/10 2022

Flemming P. trænede Neestrup: Stolt over FCK-ansættelse

Flemming Pedersen fortæller, at han er glad for, at FCK valgte Jacob Neestrup som cheftræner. Det giver en indre stolthed hos FCN-træneren, der tidligere har trænet Neestrup.

Flemming Pedersen fortæller, at han er glad for, at FCK valgte Jacob Neestrup som cheftræner. Det giver en indre stolthed hos FCN-træneren, der tidligere har trænet Neestrup.

FCK's forfremmelse af Jacob Neestrup skabte glæde hos Flemming Pedersen.

Det fortæller FCN-træneren i et interview med Discovery+, hvor han forklarer, at han tidligere har haft den unge FCK-træner under sine vinger.

- Jeg synes, det er meget spændende. Jeg havde håbet, at det blev sådan. Jeg kender Jacob fra tidligere og har selv trænet ham i FCK også, så det er en glæde. Der er lidt indre stolthed hos mig over, at han er blevet træner i FCK.

- Jeg havde ham kun som ungdomsspiller, og det er jo mange, mange år siden. Men der er noget indre stolthed, når de spillere, du har haft i din hånd eller været med til at træne, præsterer. 

- Om det er som spiller eller træner, så er der altid lidt stolthed hos mig, når de kommer frem i lyset. Det er fedt at se, siger FCN-træneren. 

Flemming Pedersen understreger desuden, at han håber på succes til Jacob Neestrup, da det vil åbne flere døre for unge cheftrænere i 3F Superligaen.

- Jeg håber, at Nees får succes, for så er der andre danske klubber, der også vil have det mod til at køre nogle unge talentfulde trænere frem. Der er mange dygtige unge trænere i dansk fodbold, fastslår Flemming P. 

Du kan se hele interviewet med FCN-træneren i videoen, der ligger øverst i artiklen.

Lørdag tørner FCK og FCN sammen i Superligaen.

Læs også

FCN-chef om Schjelderup-fremtid: Ender i en storklub

Lynkasse var indøvet: FCN-profil fik selv ideen

Faghir fravalgt for FCN: Lidt en ond cirkel

FCN fører ligaen: Vi skal tages seriøst i topkampen

Schjelderup gik skadet ud: Håber på overbelastning

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0