10/7 2020

Fisker med udløb: Brøndby er værd at vente på

Kasper Fisker mener, det er realistisk, at han forlænger sin kontrakt i Brøndby, selvom det bliver sværere, og han er klar til at gå ned i løn for en forlængelse.

Kasper Fisker mener, det er realistisk, at han forlænger sin kontrakt i Brøndby, selvom det bliver sværere, og han er klar til at gå ned i løn for en forlængelse.

Superligaen Grundspil

7. runde
søndag 17:00

AaB

vs

BIF

Efter at have været skadet siden slutningen af august fik Kasper Fisker torsdag sit længe ventede comeback, da Brøndby bankede FC Nordsjælland med 4-0.

Den 32-årige midtbanespiller blev budt velkommen på grønsværen til noget af et jubelbrøl, hvilken selv for en rutineret herre var en vild oplevelse.

- Det var stort, og nakkehårene rejste sig rigtig meget. Jeg kunne høre brølet, som var højt, men det var, som om det blev højere og højere, og det var vildt.

- Jeg blev lidt overrasket, for vi skulle egentlig have haft en dobbeltudskiftning, som var mig og Anis Slimane, men så fik jeg pludselig at vide, at Morten Frendrup - den lille, irriterende type dér – åbenbart var klar alligevel.

- Derfor tænkte jeg: 'Nå for helvede Frenne, nu er du skyld i, at jeg ikke kommer ind', men så kom jeg ind alligevel. Jeg ved ikke, om Niels fik ondt af mig. Det kan godt ske, siger Kasper Fisker med et smil.

Drømmer om kontraktforlængelse

Kasper Fiskers kontrakt i Brøndby løber ud efter denne sæson, men midtbanespilleren går benhårdt efter at gøre sig fortjent til en forlængelse.

- Det er stadigvæk målet at komme til at spille igen og være heldig at få en aftale, men det bliver sværere og sværere. Nu kan jeg bevise, at jeg er klar, og at jeg er en spiller, man kan stole på, og som der måske kan komme tilbage på sit gamle niveau.

- Jeg når nok ikke at starte inde i fire kampe og score otte mål, så på den måde er det nok mere, at jeg skal bevise, at jeg kan komme tilbage på et niveau, så jeg er værd at skrive kontrakt med.

- Jeg vil jo gerne have en afklaring nu, men jeg er godt klar over, at det kan jeg ikke få. Jeg har det sådan, at Brøndby er værd at vente på, og så må jeg vente til den dag, jeg eventuelt får at vide, at det ikke er mig.

- Jeg forestiller mig, at vi bliver enige om det ene eller det andet, inden sæsonen er slut, og jeg er ligeglad med, om det bliver det sidste dag, siger Kasper Fisker.

Klar på lønnedgang

Kasper Fisker ser fortsat en forlængelse som et realistisk scenarie, men han erkender, at han næppe får den samme størrelse aftale rent økonomisk.

Han er dog umiddelbart klar på at gå ned i løn for at blive i Brøndby.

- Det er realistisk, at vi bliver enige, for der er mange scenarier. Jeg tror ikke, det er realistisk, at jeg kan få den samme løn, som jeg får lige nu, men det er der heller ikke nogen, der siger, at jeg skal. Selvfølgelig er det realistisk at gøre det på den ene eller anden måde.

- Men jeg har også stor respekt for det arbejde, som klubben har gang i, og den nye vej, klubben gerne vil gå. Hvis CV vælger, at det ikke bliver mig, så er det sådan, det bliver, men jeg vil kæmpe til den dag, at jeg ikke er her længere, siger Fisker og fortsætter om Brøndbys satsning på egne talenter:

- Jeg er rigtig vild med de unge drenge i klubben og prøver virkelig at hjælpe dem meget. Jeg har stor respekt for strategien, selvom den måske er væk fra mig, i forhold til at jeg er 32 år, og vi gerne vil bruge unge spillere.

- Jeg må bidrage på den måde, jeg kan. Jeg kan hjælpe og guide de unge spillere, hvilket jeg forsøger at gøre hver eneste dag, siger Fisker.

Smertefri efter hård periode

Den lange skadespause har sat negative tanker i gang hos Kasper Fisker, men han glæder sig nu over ikke længere at have smerter i sit knæ.

- Knæet har det godt, og kroppen har det godt. Jeg har været lidt pessimistisk, men jeg var også meget bevidst om, at hvis jeg skulle tilbage og spille, så skulle det være for fuld skrald. Hvis jeg skal spille på højeste niveau, har jeg brug for at arbejde lidt hårdere end alle de andre.

- Jeg ved ikke, om I har bemærket det, men jeg er ikke så høj og har ikke så lange ben, så jeg skal ofte tage nogle ekstra skridt for at følge med de andre. Det er vigtigt, at jeg kan det, for ellers kan jeg ikke være med på det her niveau. Det har jeg kunnet de sidste par måneder, og det resulterede i et indhop nu, hvilket var dejligt.

- Jeg har haft min tvivl. Jeg har døjet en del med nogle nervesmerter og smerter i mit knæ. Jeg har fået tre operationer i samme knæ, så selvfølgelige begynder man at se lidt skeptisk på tilværelsen og smage på noget, som ikke er så rart at smage på.

- Men jeg har fået vendt bøtten og er smertefri. Jeg kan træne fuldt ud og træne ekstra, hvilket er meget, meget vigtigt, så lige nu er jeg super positiv, siger Fisker.

Brøndby er let at forelske sig i

Kasper Fisker har spillet i Brøndby siden 2017, hvor han kom til fra barndomsklubben Randers FC, og klubben på den københavnske vestegn har gjort et enormt indtryk.

- Man kan give Brøndby en lillefinger, og så får man hele hånden tilbage. Man kan give lidt kærlighed, og man får ti gange så meget tilbage. Det er så simpelt i den her klub, at hvis man giver alt, hvad man har, så får man meget mere tilbage, og det mærkede jeg nu.

- De klubber, jeg har været i, har altid betydet rigtig meget for mig. Jeg giver meget af mig selv til klubben og vil det bedste. Jeg interesserer mig meget for, hvordan klubben er bygget op.

- Når man så kommer til Brøndby og gerne vil give noget af sig selv, så er det en klub, der er rigtig nem at forelske sig i, siger Kasper Fisker.

I alt står Kasper Fisker noteret for 65 kampe, fem mål og 11 oplæg i Brøndby-trøjen.

Læs også

Kasper Fisker: Har været et meget mørkt sted

Fisker har udløb i Brøndby: Villig til at gå langt

Kasper Fisker: Har haft løse snakke med CV

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0