27/10 2020

Fischer: Nicolai P. kunne ikke håndtere det

FC København-spilleren Viktor Fischer er 'fuldstændig ligeglad' med Nicolai Poulsens kritik i søndagens kamp, og han mener ikke, at AGF'eren kunne håndtere presset.

FC København-spilleren Viktor Fischer er 'fuldstændig ligeglad' med Nicolai Poulsens kritik i søndagens kamp, og han mener ikke, at AGF'eren kunne håndtere presset.

Superligaen Grundspil

10. runde
søndag 15:00

SØN

vs

FCK

Nicolai Poulsen fik to gule kort i AGF's kamp mod FC København søndag, og det sidste fik han for en tackling på Viktor Fischer.

Fischer mener, at det gule kort var klokkeklart.

- Jeg ser ikke så meget. Jeg mærker bare, at han knalder mig ned på knæet. Et klokkeklart gult, siger Viktor Fischer.

Efter kampen var Poulsen utilfreds med, at Fischer ifølge hans udsagn 'skabte sig som en lille pige', men det er FCK-spilleren ret ligeglad med.

- Jeg er fuldstændig ligeglad. Fuldstændig. Jeg bemærker ikke noget, han siger derinde eller gør, men han skal have gult kort på nummer to der. Og han forlod banen igen. Han blev spillet af kampen. Han kunne ikke håndtere det.

FC København har Hjalte Bo Nørregaard ved roret som midlertidig løsning, og Fischer tænker ikke på, at trænersituationen er uafklaret.

- Vi er jo 100 procent fokuserede på, at Hjalte er her lige nu. Jeg synes også man kan se, at vi spiller som et hold, som har en træner, og som ikke er afventende, så det var meget positivt.

- I sidste uge var vi mere afventende. Det hele var lidt specielt, tre dage efter en fyring, og nogle nye ideer, som vi ikke fik implementeret så fantastisk godt.

- Det fik vi bedre i dag (søndag, red.), og jeg synes vi spiller som et hold og gruppen er sammen om det, spillerne er sammen om det, og der er tegning til nogle gode ting, siger Fischer.

FC København vandt kampen 1-0.

Læs også

Zanka: Vi har været ramt på stoltheden

Zeca holdt tale: Vi kæmpede for at vinde

FCK søger træner med offensivt udtryk

Poulsen: Fischer skabte sig som en lille pige

87 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0