19/7 2019

Fischer arkitekten bag FCK-sejr over AGF

Viktor Fischer har før gjort det onde ved AGF, og fredag aften gjorde han det igen med to assister i løvernes 2-1-sejr.

Viktor Fischer har før gjort det onde ved AGF, og fredag aften gjorde han det igen med to assister i løvernes 2-1-sejr.

Superligaen Grundspil

2. runde
FT

FCK

2 - 1

AGF

12'
1 0
Pierre Bengtsson
Mål
63'
2 0
Jonas Wind
Mål
81'
2 1
Jon Thorsteinsson
Mål

Til fredagens hjemmekamp mod AGF havde FC København en enkelt ændring i startopstillingen i forhold til 3-2-sejren i Odensen, idet Andreas Bjelland var blevet spilleklar og rykkede ind i centerforsvaret på bekostning af Papagiannopoulos.

Udeholdet AGF købte forleden den 22-årige svenske målmand William Eskelinen, men til fredagens kamp i Parken mod FC Københavns danske mestre var det fortsat Oscar Whalley, der stod i målet, som han også gjorde i sæsonpremieren mod Hobro.

Til gengæld var Bror Blume blevet foretrukket på midtbanen på bekostning af den mere offensive Tobias Sana.

FC København åbnede bedst og havde både et direkte frispark fra Robert Skov, som Wahlley tog sig af, og et par nærgående forsøg fra Dame N'Doye.

Efter 12 minutter knækkede AGF-defensiven dog, da Victor Fischer fandt Pierre Bengtsson med en fin stikning i dybden. Svenskeren hamrede den fordi Oscar Whalley og ind i det lange hjørne til 1-0.

Spænding til sidst

AGF'erne var lang hen ad vejen godt med mod løverne men formåede ikke i første halvleg at skabe store chancer, og slet ikke at ramme målet.

Det gjorde Jonas Wind dog med godt en time spillet, da han på endnu en god assist fra Viktor Fischer fik drejet kuglen ind til 2-0 uden chance for Whalley.

Først 10 minutter før tid ramte aarhusianerne første gang hjemmeholdets mål, og så stod der pludselig 2-1, da den indskiftede, nybagte AGF-spiller Jon Dagur Thorsteinsson på en friløber mod FCK-målet lobbede kuglen ind over Grytebust.

Efter en fejlaflevering fra FCK-keeperen var udeholdet tæt på at udligne fem minutter før tid, og i overtiden sparkede Tobias Sana et frispark over mål.

Det sluttede 2-1 til FC København, som dermed tog førstepladsen i Superligaen med maksimum seks point, inden resten af runden er færdigspillet. 

58 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0