8/5 2021

Fiorentina gav Lazios CL-drømme et hak

Lazio missede vigtige point lørdag aften i kampen om Champions League-pladserne i Serie A, da de tabte med 0-2 til Fiorentina, hvor Dusan Vlahovic var i hopla. 

Lazio missede vigtige point lørdag aften i kampen om Champions League-pladserne i Serie A, da de tabte med 0-2 til Fiorentina, hvor Dusan Vlahovic var i hopla. 

Serie A

35. runde
FT

FIO

2 - 0

LAZ

32'
1 0
Dusan Vlahovic
Mål
89'
2 0
Dusan Vlahovic
Mål
90'
2 0
Andreas Pereira
To gule kort

Der er hård kamp om de europæiske pladser i Serie A, hvor Lazio kæmper med om pladserne til Champions League til næste sæson.

Inden 34. spillerunde lå de placeret på sjettepladsen med 64 point, men lørdag aften kunne de blot være to point efter Atalanta på tredjepladsen, hvis Lazio formåede at vinde opgøret mod Fiorentina på Stadio Artemio Franchi.

Og selvom det var gæsterne fra hovedstaden, som var favoritter, fik de det ikke nemt mod værterne. Fiorentina stod nemlig godt i bagkæden og gjorde det rigtig svært for Lazios offensiv gennem store dele af kampen.

Det var Lazio, som sad på spillet, da de kontrollerede flot og spillede bolden rundt i egne rækker, og efter 12 minutter kunne de havde været kommet foran, men Joaquin Correa havde ikke heldet med sig efter en ripost.

Men imens Lazio pressede på for en scoring, var det hjemmeholdet fra Fiorentina, som scorede opgøret første mål.

Det kom efter 32 minutter, hvor Fiorentina straffede et Lazio-boldtab langt nede på gæsternes banehalvdel, og så gik det for alvor stærkt. 

Her kombinerede hjemmeholdets spillere godt, inden Cristiano Biraghi fra baglinjen smed bolden på tværs til Dusan Vlahovic, som bragte Fiorentina på 1-0, der også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg fik Fiorentina chancen for at lukke opgøret, da German Pezzella fik en stor mulighed med en halv time igen. 

Her steg han til vejrs i en luftduel, hvor han kom først på bolden og sendte den mod mål, men Lazio slap med skrækken, da forsøget gik forbi.

Lazio forsøgte at få den vigtige udligning, men de havde det svært i slutfasen, da de ikke kunne spille sig frem til de helt store målchancer, og derfor endte det faktisk med, at Fiorentina lukkede og slukkede til 2-0 på endnu et Vlahovic-mål.

Lazio missede dermed vigtige point i kampen om Champions League-pladserne til næste sæson, hvor de fortsat har fem point op til top fire.

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0