30/1 2023

Filip Jørgensen blev uheldigt involveret i La Liga-debut

Danske Filip Jørgensen fik mandag sin La Liga-debut for Villarreal, men han kom desværre i et lidt uheldigt fokus i forbindelse med Rayo Vallecanos sejrsmål på 1-0.

Danske Filip Jørgensen fik mandag sin La Liga-debut for Villarreal, men han kom desværre i et lidt uheldigt fokus i forbindelse med Rayo Vallecanos sejrsmål på 1-0.

La Liga

19. runde
FT

VIL

0 - 1

RAY

70'
0 1
Sergio Camello
Mål

Villarreal havde mandag aften danske Filip Jørgensen mellem stængerne i La Liga-kampen mod Rayo Vallecano, hvilket var danskerens debut i den bedste spanske liga.

Nede fra sit mål kunne danskeren i første halvleg overvære sine holdkammerater dominere løjerne på hjemmebane, og der blev også skabt flere gode muligheder, som bare ikke blev omsat til mål.

Tættest på kom Yeremy Pino i starten af kampen alene med Stole Dimitrievski og Samuel Chukwueze, som krøllede et forsøg snert forbi det lange hjørne med et kælent forsøg.

Gæsterne fra Vallecano ville også være med efter pausen, og det skulle også lykkes dem at komme foran i kampen efter 70 minutters spil.

Hjemmeholdet blev fanget oppe ved midten af banen, og herfra blev Sergio Camello sendt afsted i dybden af Oscar Trejo.

I situationen blev danske Jørgensen i tvivl, om han skulle løbe ud og nå bolden inden Camello, men han fortrød til sidst, hvorefter han efterfølgende kom til at placere sig skævt og på mellemhånd i forhold til angriberens afslutning, som endte med at gå ind fladt bag danskeren.

Uheldig situation for Jørgensen der ellers ikke havde meget at give sig til i løbet af kampen.

Villarreal kom tæt på en udligning hen mod slutningen, og særligt i overtiden fik Gerard Moreno en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet.

Angriberen blev spillet fri midt for mål inde i Rayo-feltet, men hans karatesparksforsøg blev mislykket, og så røg bolden langt forbi mål, selvom målet mere eller mindre stod åbent.

Det lykkedes ikke værterne at udligne gæsternes føring i sidste ende, hvilket gør at man misser muligheden for at spille sig a point med Atletico Madrid på fjerdepladsen i tabellen.

Til gengæld får gæsterne spillet sig op på syvendepladsen i La Liga og kun to point efter mandagens modstander på femtepladsen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0