8/12 2022

FIFA begræder migrantarbejders død ved VM

FIFA udtrykker sorg over tabet af den migrantarbejder, der onsdag blev meldt død efter en ulykke ved VM-slutrunden i Qatar.

FIFA udtrykker sorg over tabet af den migrantarbejder, der onsdag blev meldt død efter en ulykke ved VM-slutrunden i Qatar.

En filippinsk migrantarbejder har mistet livet under VM-slutrunden i Qatar.

Det afslørerede The Athletic onsdag, og historien blev efterfølgende bekræftet fra officielt hold af The Supreme Committee for Delivery & Legacy.

FIFA begræder tabet af migrantarbejderen, og fodboldforbundet oplyser, at det er i dialog med de lokale myndigheder for at kigge nærmere på sagen.

- FIFA er i dyb sorg over denne tragedie. Alle vores tanker og sympatier går til migrantarbejderens familie.

- FIFA vil først være i stand til at kommentere yderligere på sagen, når yderligere processer omkring migrantarbejderens død er gennemført, lyder det fra FIFA ifølge BBC Sport.

Ifølge The Athletic døde den filippinske migrantarbejder, da han var i færd med at udføre en reparationsopgave på det resort, som det saudiarabiske landshold benyttede under slutrundens gruppefase. 

Manden, der var i starten af 40'erne faldt angiveligt ned fra en rampe og slog hovedet mod et betongulv, hvilket i sidste ende kostede ham livet.

Læs også

Migrantarbejder er død grundet ulykke under VM

DBU donerer over en halv million til migrantarbejdere i Qatar

FIFA-boss: Føler mig som homoseksuel og migrantarbejder

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0