12/11 2021

FCN trods 4-7 mod HSV: Rigtig god oplevelse

FC Nordsjælland tabte 4-7 til HSV i en træningskamp, men selvom resultatet ikke fortæller det, var det en rigtig god oplevelse, mener klubbens assistenttræner.

FC Nordsjælland tabte 4-7 til HSV i en træningskamp, men selvom resultatet ikke fortæller det, var det en rigtig god oplevelse, mener klubbens assistenttræner.

Træningskamp

1. runde
FT

HAM

7 - 4

FCN

5'
0 1
Mål
8'
1 1
Miro Muheim
Mål
11'
2 1
Moritz Heyer
Mål
19'
2 2
Lasso Coulibaly
Mål
45'
3 2
Miro Muheim
Mål
59'
4 2
David Kinsombi
Mål
64'
4 3
Lasso Coulibaly
Mål
70'
5 3
Robin Meißner
Mål
72'
6 3
Robert Glatzel
Mål
79'
6 4
Adamo Nagalo
Mål
89'
7 4
Robert Glatzel
Mål på straffe

11 mål på 90 minutter sker ikke så ofte, men det gjorde det i torsdagens testkamp mellem FCN og Hamburger SV.

7-4 vandt tyskerne, men trods resultatet tager FCN god læring med videre.

- Først og fremmest var det en god kamp for os, fordi den var kompetetiv. Vi spillede på international grund, og det var godt at se nogle af vores unge drenge få noget mere spilletid, end de har fået det seneste stykke tid.

- Og så var det en kamp, der var lidt mindre taktisk, end hvad vi nogle gange ser hjemme i Superliga, hvilket måske også var en af årsagerne til, at vi fik så mange mål i dag. Spillet blev lidt mere åbent.

- Så det var faktisk en rigtig god oplevelse, selvom resultatet måske fortæller noget lidt andet. Det fik presset vores spillere op i et tempo, som vi ikke altid spiller i, og som vi nogle gange kan have svært ved at komme op på i den hjemlige liga. Så det var godt at få spillet en kamp på det her niveau, siger assistenttræner Johannes Hoff Thorup.

Han håber, at FCN kan tage takter fra kampen med mod Silkeborg i næste runde.

- Vi har forsøgt at adskille denne her kamp som en international oplevelse, der ikke havde så meget med Superligaen at gøre, men hvis vi skal overføre det til den udfordring, der ligger i næste weekend, så ved vi jo, at Silkeborg også er et godt-spillende hold med bolden. De er dygtige i deres positionsspil, så det bliver helt automatisk en kamp, hvor vores presspil skal sidde i skabet.

- Vi fik mange sekvenser mod HSV, hvor vores presspil blev udfordret, og det er helt sikkert noget, vi kan kigge på som optakt til Silkeborg-kampen, fordi det bliver et rigtig væsentligt element, siger FCN-assistenten.

Læs også

FCN testede og tabte i 4-7-nederlag mod HSV

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0