11/11 2021

FCN testede og tabte i 4-7-nederlag mod HSV

FC Nordsjælland spillede torsdag træningskamp i det tyske mod Hamburger SV, og det blev en målrig affære, da opgøret endte med ikke mindre end 7-4 til HSV.

FC Nordsjælland spillede torsdag træningskamp i det tyske mod Hamburger SV, og det blev en målrig affære, da opgøret endte med ikke mindre end 7-4 til HSV.

Træningskamp

1. runde
FT

HAM

7 - 4

FCN

5'
0 1
Yannick Agnero
Mål
8'
1 1
Miro Muheim
Mål
11'
2 1
Moritz Heyer
Mål
19'
2 2
Lasso Coulibaly
Mål
45'
3 2
Miro Muheim
Mål
59'
4 2
David Kinsombi
Mål
64'
4 3
Lasso Coulibaly
Mål
70'
5 3
Robin Meißner
Mål
72'
6 3
Robert Glatzel
Mål
79'
6 4
Adamo Nagalo
Mål
89'
7 4
Robert Glatzel
Mål på straffe

Landskampspausen er over os, men det betyder ikke, at klubfodbolden står helt stille. 

Således spillede FC Nordsjælland træningskamp i det tyske mod 2. Bundesliga-mandskabet fra Hamburger SV, og det skulle vise sig at blive en målrig affære.

Det startede godt for FCN, som kom foran efter bare fem minutter ved 18-årige Yannick Agnero.

Et indlæg fra venstre side endte med et par chancer til FCN inden i feltet, som HSV reddede af et par omgange, inden Agnero kom først over en retur, og så satte han den ind til 1-0 til danskerklubben.

I det næste minut udlignede HSV imidlertid med det samme efter til 1-1, og kort efter igen til 2-1.

Med knap tyve minutter spillet kom FCN tilbage i opgøret efter et højt pres, hvor Lasso Coulibaly opfangede en fejlaflevering, og første gang sendte den i kassen til 2-2.

Inden pausen kom hjemmeholdet så også på 3-2, og kort inde i anden halvleg fik de også scoret til 4-2, inden Coulibaly scorede sit andet mål og reducerede for FCN til 3-4.

Simon Adingra blev sendt i dybden, og han sendte den på tværs i feltet til en fremadstormende Coulibaly, som sikkert lagde bolden i kassen med indersiden.

Herefter var der så en dansker på spil for tyskerne i form af Mikkel Kaufmann, som lagde en flot assist til 5-3-scoringen for HSV, inden det også blev 6-3 kort herefter.

FCN var dog heller ikke færdige, og Adamo Nagalo fik reduceret nok engang til 4-6, efter at han kom højest på et indlæg og pandede bolden sikkert ind bag HSV-keeperen.

Inden kampen sluttede var der naturligvis et mål mere på menuen, så opgøret i sidste ende blev fløjtet af ved ikke mindre end 7-4 til HSV.

FCN fik dermed pudset målformen af, mens forsvarsspillet nok skal gennemløbes, inden der igen står 3F Superliga på programmet.

Læs også

FCN pudser formen af mod HSV

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0