12/7 2020

FCN og AaB delte i intenst chanceorgie

Søndagens kamp i 3F Superligaens mesterskabsspil mellem FCN og AaB var et overflødighedshorn af chancer, men det endte alligevel 0-0 i et intenst opgør.

Søndagens kamp i 3F Superligaens mesterskabsspil mellem FCN og AaB var et overflødighedshorn af chancer, men det endte alligevel 0-0 i et intenst opgør.

Superligaen Mesterskabsspil

33. runde
FT

FCN

0 - 0

AaB

Det var to mandskaber i hver sin ende af formskalaen, der søndag eftermiddag mødtes på Right To Dream Park i Farum.

Hjemmeholdet FC Nordsjælland kom ind til kampe med tre nylige nederlag i bagagen, mens gæsterne fra AaB omvendt havde vundet sine seneste tre opgør.

Til gengæld kunne FC Nordsjælland trøste sig ved det faktum, at deres seneste sejr kom i hus mod netop AaB.

Der var imidlertid ikke den store formforskel at spore på de to hold i kampens indledning. 

Selvom gæsterne fra AaB startede bedst, så kom begge mandskaber frem til gode chancer.

Isaac Atanga var tæt på efter få minutters spil, og kort efter havde Frederik Børsting bolden i nettet. Scoringen blev dog annulleret for offside.

Børsting var tæt på igen efter 20 minutters spil, da han kom frem til en god mulighed i FC Nordsjællands felt. Skuddet sad dog lige på Peter Vindahl Jensen.

Ti minutter senere fik Tom van Weert en kæmpe chance, men hans skud manglede kvalitet og trillede forbi målet. I den anden ende af banen kom FC Nordsjælland særdeles tæt på at score få øjeblikke senere.

Joachim Rothmann sendte bolden ind i feltet til en helt fri Isaac Atanga, der dog ikke formåede at passere AaB-keeper Jacob Rinne, som diskede op med en fornem redning. 

Bare et minut senere fik Atanga igen en ny stor chance, da Kian Hansen headede bolden til bagerste stolpe. Her stod Atanga, men i stedet for at sparke bolden i kassen sparkede han et hul i luften, og så måtte de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

I pausen sendte FC Nordsjælland friske offensive kræfter på banen. Ibrahim Sadiq erstattede Joachim Rothmann, men det var AaB, der først kom frem til en stor chance.

Patrick Olsen var meget tæt på at nå frem til Kristoffer Pallesens farlige indlæg efter 50 minutters spil, og ti minutter senere fik midtbanespilleren så sendt en afslutning afsted. Peter Vindahl Jensen reddede dog. 

Få minutter senere fik FC Nordsjælland scoret, men heller ikke dette mål blev godkendt. Mikkel Damsgaard kastede sig frem og skubbede bolden i mål efter et indlæg, men han begik frispark på Jacob Rinne i processen.

Herefter begyndte de to cheftrænere at skifte ud i jagten på føringsmålet. Kasper Kusk og Oliver Klitten kom på banen for AaB, mens Abu Francis og Magnus Kofod Andersen kom på banen for FCN.

Ti minutter før tid fik Kasper Kusk sendt et godt spark afsted, men meget symptomatisk for kampen manglede afslutningen lige det sidste, og Peter Vindahl greb bolden.

I kampens slutfase forsøgte Mathias Ross sig fra egen banehalvdel, men Peter Vindahl nåede på plads foran sit mål og fik igen klaret ærterne.

I den anden ende af banen kom Ibrahim Sadiq frem til en god chance, men også hans skud blev afværget af Jacob Rinne.

På trods af et ægte chanceorgie endte kampen i Farum derfor lidt overraskende 0-0. Dermed fik både AaB og FCN brudt deres stimer i dagens kamp.

Læs også

FCN lader Nicolai Larsen rykke til Frankrig nu

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0