15/9 2020

FCN-chef om vraget back: Ikke god nok

FC Nordsjællands Mathias Rasmussen har ikke spillet en kamp i 2020, og det skyldes, han ikke er god nok, siger cheftræneren. Det kan godt være, at der sker nyt om hans fremtid, lyder det.

FC Nordsjællands Mathias Rasmussen har ikke spillet en kamp i 2020, og det skyldes, han ikke er god nok, siger cheftræneren. Det kan godt være, at der sker nyt om hans fremtid, lyder det.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 19. feb 13:00

LYN

vs

FCN

FC Nordsjællands 22-årige norske venstreback Mathias Rasmussen har ikke spillet en gældende kamp for FCN i 2020.

Venstrebacken har tidligere luftet sit ønske om at forlade klubben, men årsagen til, at han ikke spiller, findes i hans niveau og ikke ønsket om at rykke videre.

Niveauet er ikke højt nok i forhold til, hvor gammel eller hvor lang tid, han har været i klubben, fortæller cheftræner Flemming Pedersen.

- Han er stadigvæk ikke god nok ifølge trænerstaben. Vi har også prøvet ham på højre back i opstarten, men det var for svært for ham, siger Flemming Pedersen og tilføjer:

- Vi er nødt til at se på præstationerne. 'Ras' mangler stabilitet. Vi kender hans topniveau, og han har måske lidt kortere snor, fordi vi forlanger mere af en spiller i den alder og af en, som har været her så længe. Substansen skal være højere fra ham.

Rasmussen var ikke med i kamptruppen, da Brøndby søndag tog imod FC Nordsjælland.

- Vi kan håbe, at han bliver god nok, så han kan konkurrere med Clinton Antwi og Martin Frese, der var valgt foran Mathias Rasmussen mod Brøndby. Antwi var også med, fordi han kan spille stopper, og det kan 'Ras' ikke.

Er han tilfreds med den situation?

- Nej, det tror jeg ikke, og det håber jeg jo heller ikke. Han skal jo være i startelleveren, når han har den alder og når han har været her så længe, siger Flemming Pedersen.

Er der snak om, at han skal finde sig en anden klub?

- Han har selv gerne villet videre på et tidspunkt, men jeg har ikke hørt noget. Det kan godt være, der sker noget. Det blander jeg mig ikke i. 

- Jeg forholder mig til, at han er en vigtig del af truppen og derfor var han også med herinde på Brøndby Stadion. Det var et signal til ham, at han er med.

Mathias Rasmussen har spillet 105 kampe for FC Nordsjælland, siden han kom til klubben fra IK Start i 2016. 

Læs også

To AGF-helte og FCN-trio på rundens hold

FCN-træner udelukker køb af en venstre back

FC Nordsjælland binder norsk tekniker

FCN-målscorer: Vi var det klart bedste hold

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0