23/11 2020

FCM vil overvintre på Superligaens førsteplads

FC Midtjylland går benhårdt efter ikke bare at hænge på, men toppe Superligaen ved vinterpausen, selvom holdet har et tætpakket program frem mod jul, fastslår cheftræner Brian Priske.

FC Midtjylland går benhårdt efter ikke bare at hænge på, men toppe Superligaen ved vinterpausen, selvom holdet har et tætpakket program frem mod jul, fastslår cheftræner Brian Priske.

Superligaen Grundspil

9. runde
FT

AGF

1 - 2

FCM

27'
0 1
Frank Onyeka
Mål
34'
0 2
Sory Kaba
Mål
64'
1 2
Patrick Mortensen
Mål på straffe

FC Midtjylland slog søndag AGF med 2-1 og rykkede dermed op på førstepladsen i 3F Superligaen.

- Det er jo positivt. Vi jagter jo Superligaen igen, det er der ingen tvivl om. Vi har holdet og truppen til det, og vi har fået en masse erfaringer de seneste to måneder, siger Brian Priske efter kampen mod AGF.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan for ikke bare at hænge på, men at ligge nummer et, når vi går til vinterpause. 

- Men fokus ligger på den enkelte kamp, der er foran os, og det er på onsdag mod Ajax.

Men hvad er det, der lykkes, når I både spiller i weekenden og i midtugen, og så stadig får resultaterne, i hvert fald i Superligaen?

- Jeg tror, der er flere ting i det. For det første har vi en rigtig stærk spillertrup. Vi har længe talt om, at vi har en rigtig god bredde, og det synes jeg, vi har vist.

- Det kan godt ske, at resultaterne har været bedre end spillet i Superligaen, men det er for mig ikke unaturligt med den rotation og manglende rytme, når man skifter x antal spillere.

- Men drengene har håndteret det godt, og vi står godt rustet til den periode, der kommer nu, hvor vi har mulighed for bare at skubbe på.

- Drengene får en velfortjent ferie den 21. december, men indtil da kommer vi til at give den fuld skrue, siger Brian Priske.

 

Læs også

FCM-midt fravalgte landskamp for pokaldyst

Sviatchenko om landsholdskaos: Mærkværdigt

FCM-anfører om førsteplads: Holdet er modnet

FCM trak det længste strå i intens topkamp

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0