19/5 2020

FCM-træner håber på hurtig Sparv-afklaring

FC Midtjylland-træner Brian Priske håber på en hurtig afklaring med den finske midtbanemotor Tim Sparv, der kan blive vigtig i sommerens guldjagt. 

FC Midtjylland-træner Brian Priske håber på en hurtig afklaring med den finske midtbanemotor Tim Sparv, der kan blive vigtig i sommerens guldjagt. 

Champions League gruppe D

2. runde
I dag 20:00

LIV

vs

FCM

FC Midtjyllands pokalskab består af to mesterskaber og en pokaltitel, og den finske midtbanespiller Tim Sparv har været med til at vinde de tre trofæer. 

Og han får efter alt at dømme også mulighed for at kæmpe med om et fjerde, selv om han har kontraktudløb denne sommer. 

Divisionsforeningen og Spillerforeningens aftale gør det således muligt for FCM at forlænge med Sparv frem til 31. juli. 

- Vi skal spille 12 kampe på 56 dage, så vi får brug for vores gode trup og alle vores gode spillere. Alle spillere er vigtige, men det siger sig selv, at en finsk landsholdsspiller, der har været med til at vinde alle klubbens titler, meget vel kan få en vigtig rolle i resten af sæsonen.

- Vi skal da drage nytte af hans erfaring. Ligesom alle de andre, så det op til ham selv, hvor meget han skal spille, for jeg bruger de spillere, der præsterer bedst. Men jeg er super tilfreds med Tim, og jeg håber, det snart falder på plads, siger FCM-træner Brian Priske til bold.dk. 

Også den 31-årige ungarske stopper Zsolt Korcsmar bliver tilbudt en måned forlængelse, men han har ikke spillet kamp siden september 2018 på grund af skader og får næppe den stor rolle i mesterskabsjagten. 

Læs også

Tim Sparv: FCM er lidt som Southampton

Sparv: Rigtigt at Finland droppede Qatar-tur

Sparv: Vil gøre alt for at beholde min EM-plads

FCM-finne med udløb: Jeg er åben for det hele

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0