16/5 2022

FCM kan gøre FCK til mester: Ikke som håbet

Joel Andersson ærgrer sig over FC Midtjyllands scenarie, hvor et pointtab definitivt vil sikre FCK guldet, men FCM kan ikke gøre andet end at vinde selv, lyder det.

Joel Andersson ærgrer sig over FC Midtjyllands scenarie, hvor et pointtab definitivt vil sikre FCK guldet, men FCM kan ikke gøre andet end at vinde selv, lyder det.

Superligaen Grundspil

1. runde
fre 15. jul 17:00

FCM

vs

RAN

FC København spillede sig uhyre tæt på mesterskabet med en 2-0-sejr over Randers søndag, og mandag kan det blive endegyldigt afgjort.

Hvis ikke FC Midtjylland slår Silkeborg på udebane, er det definitivt, at FCK vinder guld, fordi FCK i skrivende stund har seks points forspring og en klart bedre målscore.

Sådan er det blandt andet, fordi FCM i seneste kamp smed en 2-1-føring væk mod Brøndby i sidste sekund.

- Det var en hård skæbne at indkassere en udligning i overtiden mod Brøndby. Vi spillede ellers en god kamp, hvor vi havde overtaget det meste af tiden, og fik vendt 0-1 til 2-1, men i sidste ende manglede vi jo det sidste for at tage tre point, siger Joel Andersson til klubbens hjemmeside.

Svenskeren lægger ikke skjul på, at det ikke er, som FCM havde håbet.

- Det er selvfølgelig ikke det scenarie, vi havde håbet på, men vi kan ikke gøre andet end at vinde vores egne kampe her til sidst. Vi skylder hinanden og ikke mindst fansene at levere en god afslutning på ligaen.

- Det var en sindssygt fed atmosfære at spille i i torsdags. Fansene gav os den energi, der gjorde, at vi kunne blive ved med at presse på. Jeg håber, at vi ser mange af dem i Silkeborg og mærker en god støtte igen. De har været gode hele sæsonen, og vi skal have en god sæsonafslutning sammen med dem, siger Joel Andersson.

FCM og Silkeborg krydser klinger klokken 19 mandag aften.

Læs også

Vavro-sviner overrasker Sviatchenko

Mads Døhr afløser skadet Brumado mod SIF

Vavro sviner Sviatchenko: Du taler for meget

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0