9/9 2021

FCM gav købsoption på Kaba: Godt lejetilbud

Rasmus Ankersen bekræfter, at OH Leuven har en købsoption på Sory Kaba, og han siger samtidig, at FCM fik et rigtig godt leje-fee for angriberen.

Rasmus Ankersen bekræfter, at OH Leuven har en købsoption på Sory Kaba, og han siger samtidig, at FCM fik et rigtig godt leje-fee for angriberen.

1. Division A

24. runde
lørdag 17:15

SER

vs

OHL

FC Midtjylland lykkedes til sidst i transfervinduet med at komme af med Sory Kaba, hvilket Bo Henriksen er begejstret for.

Den 26-årige angriber blev udlejet til belgiske OH Leuven, og i første omgang oplyste FCM ikke, om der er aftalt en købsoption, men det fortæller Rasmus Ankersen nu, at der er.

Det gør FCM-bestyrelsesformanden i fanpodcasten Sort Snak, hvor han bliver spurgt, hvorfor Sory Kaba ikke blev solgt.

- Kaba har jo ikke været 'in the shop window' over sommeren, og det er han langt hen ad vejen selv skyld i, og så er det ikke, fordi der står masser af klubber i kø for at købe en spiller, der ikke har spillet i tre måneder.

- Vi fik faktisk et rigtig godt lejetilbud fra Belgien til sidst, hvor vi fik et rigtig, rigtig godt leje-fee ud af det også, og hvis han gør det godt, har de mulighed for at købe ham.

- Jeg tror egentlig, Kaba er en spiller med et uforløst potentiale stadigvæk. Han er en angriber, der er blevet noteret på blokken rundt omkring, ved jeg, i flere store klubber i solide ligaer.

- Så der er ikke nogen tvivl om, at hvis han får chancen i Belgien, og han er 'switched on', så skal han nok gøre en forskel der, og så må vi se, om han kommer tilbage, eller de vælger at udnytte den option, de har, siger Rasmus Ankersen i Sort Snak.

Sory Kaba har egentlig kontrakt til 2024 i FCM, men kan altså meget vel være endegyldigt fortid på heden før det.

Læs også

Bo H. jubler over Kaba-exit: Tre vanvittige ting

Kaba: Holdkammerat anbefalede mig skifte

Bekræftet: FCM udlejer Kaba til belgisk klub

Bo H: Skal ikke til nogen bro ved Kaba-farvel

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0