1/10 2020

FCM-boss: Lettere at holde på profilerne nu

FC Midtjyllands Claus Steinlein vurderer, at det bliver nemmere at holde på de udlandshungrende profiler, efter FCM sikrede sig Champions League-deltagelse.

FC Midtjyllands Claus Steinlein vurderer, at det bliver nemmere at holde på de udlandshungrende profiler, efter FCM sikrede sig Champions League-deltagelse.

Champions League Kvalifikation

playoff
FT

FCM

4 - 1

SLP

3'
0 1
Peter Olayinka
Mål
65'
1 1
Sory Kaba
Mål
81'
1 1
Sory Kaba
Brændt straffe
84'
2 1
Alexander Scholz
Mål på straffe
88'
3 1
Frank Onyeka
Mål
90'
4 1
Anders Dreyer
Mål

FC Midtjylland skal i denne sæson for første gang i klubbens historie spille i Champions League, og det gør livet nemmere for klubbens sportslige ledelse.

Direktør Claus Steinlein lægger ikke skjul på, at udsigten til at bide skeer med de største klubber i Europa gør det mere attraktivt for holdets profiler at blive i klubben. 

- Det er lettere for os at holde på spillerne, siger Steinlein. 

- Nogle var interesseret i at komme videre før vores første kamp i Europa, men da vi havde vundet den, var der lidt mindre snak med både agenter og spillere.

- De seneste 14 dage har der været helt ro på, da det kun har handlet om at få os i Champions League.

- Jeg håber og tror på, at vi kan holde sammen på denne trup, men alle spillere i FCM er til salg, da tilbuddene kan blive så store og gode, at vi skal finde en løsning.

Mens sandsynligheden for at holde på eksempelvis Erik Sviatchenko og Frank Onyeka, giver deltagelsen i Champions League også bedre muligheder for at rekruttere nye profiler. 

- Da vi startede FCM i 1999 var det Martin Nielsen, Thomasberg og Peter Sand, altså Superliga-spillere på et okay niveau, vi kunne hente. Det havde ikke noget med økonomi at gøre, men hvordan man kunne lokke folk herud, da de hellere ville spille i AaB, AGF, Brøndby og FCK.

- Når man vinder mesterskaber, begynder man at blive blandt førstevælgerne på en lidt højere hylde, og med Champions League er vi steget to niveauer, både da vi har flere penge at gøre med, men også fordi at landsholdsspilleren rundt omkring i Europa synes, det er spændende at spille i Champions League.

Claus Steinlein siger videre, at klubben er klar til at hente forstærkninger, før vinduet lukker på mandag, hvis den rette mulighed byder sig. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0