24/6 2022

FCM-boss glad for ny aftale: Giver tryghed

FC Midtjylland-sportschef Svend Graversen glæder sig over den nye aftale med David Ousted, det giver ro og tryghed til at finde et nyt målmandssetup. 

FC Midtjylland-sportschef Svend Graversen glæder sig over den nye aftale med David Ousted, det giver ro og tryghed til at finde et nyt målmandssetup. 

Superligaen Grundspil

11. runde
søndag 12:00

FCM

vs

VFF

Fredag morgen oplyste FC Midtjylland, at klubben har forlænget aftalen med David Ousted. 

Målmanden havde ellers meddelt, at han var gået på pension igen, men ledelsen i FC Midtjylland har fået ham overtalt til at tage et halvt år mere på Heden. 

Den nye aftale glæder sportschef Svend Graversen. 

- Vi har lavet en halvårig kontrakt med David, som vi er rigtigt glade for. Aftalen giver os tryghed og ro i forhold til at finde det rette målmandssetup. Vi har stadig en forventning om, at Elias er klar til sæsonstarten, men når han har været ude af kamp i tre måneder, er det den optimale løsning fortsat at have David som en del af målmandsteamet, siger Svend Graversen og tilføje

- David har gennem foråret været en stærk skikkelse omkring målmandsteamet og i omklædningsrummet, hvor han har bidraget med sin store rutine. Derudover har han vist masser af kvalitet på banen, og det så vi jo senest i pokalfinalen, hvor han blev den store helt.

David Ousted træner allerede med holdet, den nye aftale løber frem til 31. December 2022.

Læs også

Kovending: David Ousted fortsætter i FCM

FCM-chef om Lössl-retur: Vi har en god dialog

Bo H. ser god mulighed for ny Dreyer-aftale

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0