19/3 2020

FCM bekræfter: Uheldig brasilianer sendt hjem

FC Midtjylland bekræfter over for bold.dk, at forsvarsspilleren Patrick er taget hjem til Brasilien og ikke fortsætter i klubben.

FC Midtjylland bekræfter over for bold.dk, at forsvarsspilleren Patrick er taget hjem til Brasilien og ikke fortsætter i klubben.

Europa League Slutspil

1/16-finale
tor 16. feb 20:00

SCP

vs

FCM

FC Midtjylland hentede i januar 2019 den unge brasilianske forsvarspiller Patrick på en halvanden år lang lejeaftale med købsoption i Flamengo.

Allerede efter kort tid i klubben blev Patrick ramt af en korsbåndsskade, og efter en længere genoptræning er stopperen igen blevet ramt og skal opereres.

Det kommer til at ske i Brasilien, og FCM bekræfter over for bold.dk, at købsoptionen naturligt nok ikke bliver benyttet.

- Han har fået en ny langtidsskade, og vi har givet ham muligheden for at blive opereret og genoptræne i Danmark eller blive opereret her og tage til Brasilien og genoptræne eller tage hjem og blive både opereret og genoptræne.

- Han har valgt det sidste, og det har vi så aftalt med klubben, at han gør, siger FCM-direktør Claus Steinlein til bold.dk om Patrick.

Patrick nåede ikke at få førsteholdsdebut i FCM, men spillede kampe for U19-holdet i blandt andet Youth League inden sin skade.

Læs også

Medie: Brasiliansk lejesvend er færdig i FCM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0