7/10 2022

FCM begræder optøjer: Skal kigge i værktøjskassen

FC Midtjyllands marketing- og supportdirektør Preben Rokkjær forsikrer, at klubben tager et grundigt kig i værktøjskassen efter torsdagens uroligheder på MCH Arena.

FC Midtjyllands marketing- og supportdirektør Preben Rokkjær forsikrer, at klubben tager et grundigt kig i værktøjskassen efter torsdagens uroligheder på MCH Arena.

Europa League Gruppe F

3. runde
FT

FCM

2 - 2

FEY

21'
0 1
Sebastian Szymanski
Mål
45'
0 2
Orkun Kökcü
Mål på straffe
54'
1 2
Gustav Isaksen
Mål
85'
2 2
Juninho
Mål

Voldsomme scener tog fokus både før og under torsdagens kamp mellem FCM og Feyenoord.

En række Feyenoord-fans fik nemlig tilkæmpet sig adgang til flere afsnit rundt om på MCH Arena, hvor FCM-tilhængere holdt til, og det medførte stor tumult samt slåskampe med politiet.

FCM's marketing- og supportdirektør Preben Rokkjær begræder optøjerne og forsikrer, at klubben er i færd med at foretage en grundig evaluering af torsdagens voldsomme hændelser.

- Før, under og efter kampen var vi i dialog med Politiet og UEFA med henblik på at håndtere de episoder, der fandt sted på tribunerne, bedst muligt ud fra en sikkerhedsvurdering og et ønske om ikke at optrappe situationen.

- Vi er nu i fuld gang med en omfattende evaluering af gårsdagens kamp, og vi kommer til at undersøge sagen til bunds i samarbejde med alle relevante parter.

- Det er vigtigt, at vi får kigget grundigt i værktøjskassen og sikrer os, at de hændelser, som fandt sted i går, ikke bliver gentaget, siger Preben Rokkjær.

FC Midtjylland understreger desuden, at klubben på forhånd havde lagt et stort arbejde i at opretholde sikkerheden på MCH Arena.

Læs også

FCM-kontrolløren Helle blev hyldet: Passede bare mit arbejde

FCM fordømmer fan-uroligheder: Ikke vores ansvar

Politiet anholder tre hollandske bøller i Herning

FCM: Voldsmænd har købt af danskere og stormede indgange

Politiet forklarer FCM-kaos: 75 fans endte på forkert afsnit

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0