24/6 2022

FCM bedre rustet til transfers: Ren hygge i år

Ifølge Bo Henriksen står FC Midtjylland langt bedre rustet til sommerens transfervindue, end klubben gjorde for et år siden.

Ifølge Bo Henriksen står FC Midtjylland langt bedre rustet til sommerens transfervindue, end klubben gjorde for et år siden.

Superligaen Grundspil

11. runde
søndag 12:00

FCM

vs

VFF

- Det er jo ren hygge i år. 

Bo Henriksen mener, at FC Midtjylland befinder sig i en langt mere gunstig position i forhold til transfervinduet, end hvad scenariet var, da han blev ansat i klubben for et år siden, sommeren 2021. 

Det fortæller han til bold.dk.

- I forhold til hvad jeg kom til sidste år, er det her jo et paradis, siger han og fortsætter. 

- Sidste år skulle Scholle (Alexander Scholz, red.) væk, Frank (Onyeka, red.) var væk, Jens-Lys Cajuste havde ikke lyst til at spille, Sory Kaba skulle væk, Dreyer blev solgt og så videre.

- Vi snakker altså om, at over halvdelen af startelleveren af alle mulige årsager ikke var der, mens at rigtig mange andre spillere måske ikke helt havde lyst til at være her. 

- Så i år er det jo ren hygge i forhold til sidste år. Nu har vi fået skabt et fundament og en kultur af mennesker, som elsker at være her. Og lige nu har vi 10 ud af 11 startspillere tilbage fra sidste sæson, lyder det fra den tilfredse cheftræner.

Bo Henriksen fortæller videre, at fundamentet, som FCM har fået skabt, gør, at klubben står et helt andet sted denne sommer.

Han mener desuden, at truppen til den kommende sæson er så godt som på plads, selv om potentielle salg naturligvis vil betyde, at klubben skal i markedet for at finde erstatninger.

- Vores fundament er markant anderledes, end det var sidste år. Og vi leverede endda en OK sæson, selvom der var en masse fuldkommen vanvittige udfordringer - særligt i starten af sæsonen, siger FCM-træneren og fortsætter.

- Vi står et helt andet sted nu, og det er også derfor, vi siger, at vi næsten har vores trup på plads. 

- Så kan der selvfølgelig ske noget i forhold til salg. Blandt andet med en som Evander, men det er jo en del af vores koncept. Hvis det eksempelvis sker, skal vi selvfølgelig have en anden ind, men det må vi jo tage henad vejen, siger han.

Et af sommerens helt store transfer-spørgsmål i FCM er, om klubben formår at lande en ny aftale med offensivprofilen Anders Dreyer. 

Netop det talte bold.dk også med Bo Henriksen om, og du kan læse, hvad cheftræneren siger om mulighederne her.

Læs også

FCM-chef om Lössl-retur: Vi har en god dialog

Bo H. ser god mulighed for ny Dreyer-aftale

FCM-boss: Tag Dreyer-rygte med et gran salt

FCM sælger forsvarsspiller til Vendsyssel FF

FCM påbegynder udvidelse af MCH Arena

26 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0