3/6 2022

FCM-back i svensk debut: Ikke regnet med det

Joel Andersson fra FC Midtjylland fik sin debut på det svenske landshold mod Slovenien torsdag, og det kom en smule bag på ham, fortæller han.

Joel Andersson fra FC Midtjylland fik sin debut på det svenske landshold mod Slovenien torsdag, og det kom en smule bag på ham, fortæller han.

Sverige vandt torsdag aften i sikker stil i Nations League ude over Slovenien med 2-0 på mål af Emil Forsberg og Dejan Kulusevski.

Med til kampen var FC Midtjyllands højre back Joel Andersson, og han fik for første gang spilletid i den gul-blå trøje, hvilket han fik ros for af sin landstræner, Janne Anderson.

- Joel fik sin debut på det rigtige landshold, som var godkendt, sagde Andersson ifølge Fotbollskanalen, der dog regner med at bruge Emil Krafth fra start mod Norge i næste opgør.

Joel Andersson selv var også tilfreds med sin debut, og han fortæller videre, at han inden samlingen ikke havde regnet med, at det skulle ske.

- Det var roligt. Det her var ikke noget, jeg havde regnet med at skulle gøre inden samlingen. Så det var utroligt stort.

Var du nervøs?

- Nej, faktisk ikke. Jeg finder mig rigtig tryg i spilsystemet og med holdkammeraterne. Det var helt trygt.

- Det gik okay. Der var ikke så meget, jeg kunne gøre defensivt, men jeg er tilfreds, eftersom det var min første kamp her, og det med en masse nye spillere.

Andersson spillede de første 65 minutter, inden han blev afløst af Krafth, der altså også regnes at starte inde i næste kamp mod Norge.

Læs også

Sverige mister to før Norge - Elanga er tilbage

Sverige-stjerner kritiserer UEFA: Til fare for os

Trods sejr: Kulusevski vil se svensk forbedring

Sverige godt fra land med sejr over Slovenien

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0