17/1 2022

FCM-assistent: Vi skal kigge på vores stil

Ulvene er kommet tilbage på græs efter vinterpausen, og stemningen er ifølge assistenttræner Henrik Jensen god på Superligaens førerhold. Nu skal der kigges på spillestilen, beretter han.

Ulvene er kommet tilbage på græs efter vinterpausen, og stemningen er ifølge assistenttræner Henrik Jensen god på Superligaens førerhold. Nu skal der kigges på spillestilen, beretter han.

Sydbank Pokalen

finale
torsdag 13:00

OB

vs

FCM

Der har været smæk på i FC Midtjylland i efterårssæsonen.

Jyderne har således skullet jonglere tre turneringer på en gang, og med en førsteplads i Superligaen at gå på ferie med har julepausen givet truppen et tiltrængt pust.

Nu er Ulvene så tilbage på træningsbanen, og det er klubbens assistenttræner Henrik Jensen begejstret for.

- Det er forrygende at være sammen med alle på og omkring holdet igen. Vi er en familieklub i FC Midtjylland, og vi kan rigtigt godt lide at være sammen. Man kan mærke, at folk har glædet sig til at komme tilbage og se hinanden igen, siger Henrik Jensen til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

– Det summer af energi, hvor man kan mærke, at folk er klar til at skulle levere i foråret. Vi har verdens bedste job, og det er jo bare fedt at kigge frem mod det her forår, som bliver vildt spændende.

Ifølge Jensen er der nogle helt specifikke ting, midtjyderne skal kigge på i opstartsfasen til forårssæsonen. Der skal nemlig kigges på, hvad de skal gøre, når de ikke har bolden.

- Nu kigger vi ind i fire uger, hvor vi skal arbejde med vores spillestil. De to gennemgående temaer i den første periode er vores pres- og forsvarsspil, som er grundpillerne i vores defensiv. Det tredje spillemæssige fokus i opstarten er vores gennembrudsspil, men det er nok i højere grad på træningslejren, at det kommer i højsædet, siger Henrik Jensen.

FC Midtjylland fører pt. Superligaen med to point ned til FCK på andenpladsen.

Klubbens første Superliga-kamp i foråret er den 20. februar, hvor de hjemme skal møde AaB.

Læs også

Klumme: Det kan være galt eller genialt, FCM

Brasser-ekspert om FCM-flirt: Tror på det

Avis: FCM henter legenden Vagner Love på 37

FCM-chef jubler: Junior skal brænde ligaen af

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0