29/9 2020

FCK vil hente Lasse Schöne: Kan blive for dyr

FC København vil ifølge bold.dk’s oplysninger forsøge at hente Lasse Schöne i Genoa. Schöne kan dog blive for dyr for FCK.

FC København vil ifølge bold.dk’s oplysninger forsøge at hente Lasse Schöne i Genoa. Schöne kan dog blive for dyr for FCK.

Coppa Italia

3. runde
I morgen 16:00

GEN

vs

CAT

FC København og Ståle Solbakken vil have truppen forstærket, og efter Peter Ankersen for nyligt blev hentet tilbage til klubben fra Genoa, jagter FCK yderligere forstærkning i Serie A-klubben. 

Ifølge bold.dk’s oplysninger er FCK således interesseret i midtbanespilleren Lasse Schöne, som klubben har udset som den optimale forstærkning til den centrale midtbane.

bold.dk’s oplysninger bliver bekræftet af kilder i Italien, blandt andre den kendte transfer-journalist Gianluca Di Marzio.

- Interessen er reel, men det bliver svært, og jeg ved ikke, om det kommer til at ske, siger Di Marzio til bold.dk.

- Genoa er helt sikkert klar til at lade ham gå, men det bliver svært for FCK, da Schöne kræver en stor løn. Så det økonomiske bliver en udfordring.

- Desuden er Schöne nu smittet med corona og er dermed kommet i karantæne. Det betyder, at han ikke kan gennemføre et lægetjek før om 14 dage, hvilket besværliggør det yderligere.

34-årige Schöne har et år tilbage af sin kontrakt med Genoa.

bold.dk forsøger at få en kommentar fra FCK, Schöne og Schönes agent.

Læs også

14 corona-smittede i Lasse Schönes Genoa

Lasse Schöne testet positiv for corona

Journalist: Genrejst Schöne får mange tilbud

64 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0