19/7 2019

FCK vil have over 20.000 i snit pr. hjemmekamp

FC København arbejder med en ambition om at få mere end 20.000 tilskuere i snit til holdets hjemmekampe i Superligaen senest i 2022/23-sæsonen.

FC København arbejder med en ambition om at få mere end 20.000 tilskuere i snit til holdets hjemmekampe i Superligaen senest i 2022/23-sæsonen.

Superligaen Mesterskabsspil

33. runde
I dag 16:00

FCK

vs

BIF

I sidste sæson havde FC København et tilskuergennemsnit på 17.260 tilskuere til holdets hjemmekampe i Superligaen, men det tal skal på sigt være endnu højere.

FCK meddeler, at man på baggrund af klubbens strategi 2019+ vil gå efter at få et gennemsnit i Superligaen på mere end 20.000 tilskuere senest i 2022/23-sæsonen.

- Vi er meget bevidste om, at det er en ambitiøs målsætning, men vi mener også, at den er realistisk. Men den kræver, at mange ting går op i en højere enhed, siger COO Katja Moesgaard til klubbens hjemmeside.

- Vi ønsker at være stedet, hvor københavnerne samles. Det kræver, at vi gør vores hjemmekampe til en totaloplevelse, og at vi fortsat arbejder hårdt på at gøre det til en bedre og mere helstøbt oplevelse at gå til fodbold i København. 

- Vores store kampe skal være et reelt alternativ til alt andet, du kan lave i København - også selvom du ikke tit kommer i Telia Parken. Vi synes, vi har givet eksempler på, at det kan lykkes. Blandt andet i mesterskabsspillet og tidligere med europæiske kampe.

- Men vi kan ikke løfte den her opgave alene. Vi får først og fremmest brug for vores nuværende loyale fans, vores partnere og byen, hvis vi skal lykkes. Alle er enige om, at oplevelsen stiger, når vi er mange til kamp, så vi har alle stor interesse i at lykkes med denne målsætning.

Sidste sæsons tilskuersnit var FC Københavns højeste siden 2010/11-sæsonen.

81 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0