13/8 2020

FCK-talent: Ville ikke bytte trøje med United

William Bøving er stolt af sin Europa League-debut i kvartfinalen mod Machester United og ønskede at beholde sin egen kamptrøje som et minde fra kampen.

William Bøving er stolt af sin Europa League-debut i kvartfinalen mod Machester United og ønskede at beholde sin egen kamptrøje som et minde fra kampen.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 18:00

FCK

vs

FCN

FC Københavns William Bøving kom på banen i den forlængede spilletid af Europa League-kvartfinalen mod Manchester United og fik dermed sin bare anden kamp for FCK's førstehold.

Efter kampen byttede flere af FCK-spillerne trøjer med verdensstjernerne fra Manchester United, mens Bøving valgte at gå andre veje og beholdte sin egen kamptrøje som souvenir:

- Jeg har beholdt min egen trøje! Den skal nok hjem og hænge på væggen, siger han til FCK's hjemmeside.

William Bøving kom på banen i stedet for Rasmus Falk, der havde spillet en stor kamp mod Ole Gunnar Solskjærs mandskab, og det var ikke uden nervøsitet, at han lod sig indskifte:

- Der var selvfølgelig lidt kriller i maven, da jeg fik besked på at gøre mig klar og afløse Rasmus Falk, der jo spillede en helt forrygende kamp. Men når man først kommer ind, tænker man ikke over det. Så handler det bare om at spille i holdets tjeneste, fortæller han til fck.dk.

Den 17-årige offensivspiller fik debut for FCK's førstehold i pokalkvartfinalen mod AaB i starten af marts, som FC København tabte 2-0.

Læs også

Johnsson er rundens spiller i Europa League

Johnsson og United-trio på rundens EL-hold

FCK bag 88 procent af DK's koefficientpoint

Solskjær hylder Falk: Vender af på folk for sjov

Mata: Var ikke selvtilfredse - FCK spillede godt

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0