12/12 2019

FCK-svensker: Skal vise hvem der bestemmer

FC København skal tage fat i kampen og vise, hvem der bestemmer, når Malmö FF gæster Telia Parken, mener Sotirios Papagiannopoulos.

FC København skal tage fat i kampen og vise, hvem der bestemmer, når Malmö FF gæster Telia Parken, mener Sotirios Papagiannopoulos.

Et enkelt point i torsdagens Europa League-opgør mod Malmö FF er nok til at sende FCK videre i turneringen, mens MFF formentlig er tvunget til at vinde.

At uafgjort er nok til avancement giver en tryghed for FCK-spillerne, mener Sotirios Papagiannopoulos.

- Vi ser meget frem til kampen og forventer en lignende kamp som den første, men det er godt, at vi har to resultater at spille efter. Det føles trygt.

- Vi går ind for at vinde, men det er dejligt at vide, at uafgjort også er nok. Det bliver en tæt kamp uden så mange chancer, tror jeg.

- Vi skal tage fat i kampen og vise, at det er os, der bestemmer, siger Sotirios Papagiannopoulos til bold.dk.

Rosenbergs albuer

Sotirios Papagiannopoulos har flere gange tidligere stået over for Malmö-anfører Markus Rosenberg, og det indebærer ofte mange fysiske dueller.

- Jeg spillede mod ham, da jeg var i Östersund, og han plejer at vifte en del rundt med sine albuer. Hvis man er på hold med ham, kan man godt lide det, men når man er imod ham, er det irriterende.

- Det er en spiller, der har betydet utrolig meget for Malmö som klub, hvilket man både har kunnet se på banen og uden for. Man må bare ønske ham tillykke med en fantastisk karriere, lyder det fra FCK-stopperen.

Sotirios Papagiannopoulos kom til FCK fra Östersund i sommeren 2018 og har kontrakt til 2022 med løverne.

Læs også

DK er meget tæt på top-15 og to CL-billetter

Bendtner misser MFF-kamp - Stage er med

Johnsson: En af de største kampe i karrieren

Fischer: MFF-brag definerer ikke vores sæson

Ståle: Zecas fravær får uden tvivl betydning

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0