29/9 2022

FCK straffes efter CL-ballade: Kan miste udefans

UEFA straffer FCK med en stor bøde, og samtidig idømmes klubben en betinget frakendelse af udebanefans i én europæisk udekamp. Det bekræfter FCK til bold.dk.

UEFA straffer FCK med en stor bøde, og samtidig idømmes klubben en betinget frakendelse af udebanefans i én europæisk udekamp. Det bekræfter FCK til bold.dk.

Der var ballade på tribunen, da FC København i første Champions League-kamp gæstede Borussia Dortmund, og det får konsekvenser.

FCK straffes af UEFA med en bøde på 300.000 kroner for uro på tilskuerpladserne, affyring af fyrværkeri og for at kaste objekter.

Derudover medfører det en betinget dom, der kan betyde, at FCK må undvære fans i én europæisk udekamp, hvis der opstår lignende problemer til fremtidige kampe i UEFA-regi det næste år.

Den betingede døm løber i ét år, men FCK har endnu ikke fået indsigt i de endelige betingelser.

Det oplyser Daniel Rommedahl, der er Director of Football Operations and International Affairs i FC København, til bold.dk.

FCK får også en bøde på 37.500 kroner for at have brugt banen forkert dagen før kamp.

På stadion i Dortmund blev FCK-afsnittet halvanden time før kampen pludselig angrebet med fyrværkeri af maskerede fans, hvorefter tilskuere i FCK-afsnittet gik til modangreb med pyro, som blev sendt mod andre tribuner og på banen.

Dortmund får også en hård straf for balladen, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også

Dortmund bliver også straffet: Stor bøde og lukning af tribune

Uroligheder i Dortmund: FCK tager skarpt afstand

Thorup om ballade i Dortmund: Det er en skandale

Balladen fortsætter på stadion til Dortmund-FCK

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0