14/12 2020

FCK-profil: Man underkender hvor stor FCK er

Rasmus Falk begrunder sin forlængelse i FCK med, at han aldrig har været i tvivl om klubbens ambitioner eller størrelse.

Rasmus Falk begrunder sin forlængelse i FCK med, at han aldrig har været i tvivl om klubbens ambitioner eller størrelse.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

FC København-profilen Rasmus Falk forlængede lørdag sin kontrakt i FCK frem til 2025 og sendte dermed et signal til potentielle bejlere.

Falk fortæller, at han forlængede på grund af FCK's store ambitioner og størrelse. Han føler nemlig ikke altid, at FCK's størrelse bliver anerkendt.

- Nogle gange underkender man lidt, hvor stor en klub FC København er. Nu ved jeg godt, at 2020 ikke har været fantastisk. På nogle områder har vi gjort det fantastisk med den europæiske kampagne, men i Superligaen har vi ikke været gode nok, siger Rasmus Falk og fortsætter:

- Men som udgangspunkt er FCK en stor klub, og jeg behøver ikke engang at spørge klubben om deres ambitioner, fordi jeg ved allerede, at de vil være de bedste i Skandinavien. Jeg ved, at de vil måle sig med de bedste og prøve at komme i europæisk gruppespil hvert år.  

Falk spillede en stor rolle i FCK's flotte færd i Europa League i sidste sæson. Han indrømmer også, at der var bud efter ham i sommerens transfervindue.

- Der var bud efter mig i sommer efter vores europæiske kampe, men der er ingen tvivl om, at Covid-situationen har sat begrænsninger for en masse klubber.

- Jeg har kunnet være taget til udlandet mange gange. Som 20-årig kunne jeg have taget til Rusland, og sådan har det været hele vejen op. Jeg har spillet på et nogenlunde højt niveau, siden jeg var 18 år, så selvfølgelig har der været opmærksomhed.

28-årige Rasmus Falk kom til FCK fra OB i 2016. 

30 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0