26/7 2021

FCK-profil: Fortjente at blive udskiftet før 55.

Carlos Zeca er meget skuffet over sin præstation mod Silkeborg og mener, at han fortjente at blive udskiftet – måske endda endnu tidligere end det 55. minut.

Carlos Zeca er meget skuffet over sin præstation mod Silkeborg og mener, at han fortjente at blive udskiftet – måske endda endnu tidligere end det 55. minut.

Superligaen Grundspil

2. runde
FT

FCK

0 - 0

SIF

FC København skød med løst krudt og måtte nøjes med 0-0 i hjemmekampen mod Silkeborg.

Pointtabet og især indsatsen begræder anfører Carlos Zeca.

- Det var en dårlig præstation af os, især på bolden og i forhold til at lukke omstillinger. Jeg synes stadig, vi havde de største chancer til at score og vinde kampen, men da vi ikke scorede, tabte vi hovederne lidt for at finde det første mål.

- Det var vi ikke i stand til, så frustrationen kom frem i spillerne. Selvfølgelig skal alle gøre det bedre, og jeg er nødt til at gøre det meget bedre, end jeg gjorde. Jeg er meget skuffet over mig selv, og jeg er skuffet over holdet.

- Selvom alle spillere i verden siger det, er det eneste, vi kan gøre, at blive ved med at arbejde, siger Zeca.

Midtbaneprofilen blev personligt pillet ud allerede efter 55 minutter, hvilket bestemt ikke er hverdagskost, men Zeca er helt enig i udskiftningen.

- Måske skulle han have gjort det tidligere. Jeg var ikke rigtig inde i kampen, og det er ikke nogen andres skyld. Det er udelukkende min fejl. Jeg skulle gøre det langt bedre, og jeg ved, jeg ikke er vant til at blive udskiftet, men her fortjente jeg at blive udskiftet – måske endnu tidligere, siger Zeca.

FC København har nu samlet to point i sæsonens første to kampe i 3F Superligaen, der har været hjemme mod AaB og altså Silkeborg senest.

Læs også

Viktor Fischer vraget: Niveauet er der ikke

Jess Thorup kalder præstation for pivringe

Ankersen efter pifteri: Det er helt naturligt

Skuffet Lerager: Vi kæmper ikke for hinanden

FCK skuffede i nulløsning mod Silkeborg

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0