28/12 2021

FCK og FCM jagter ombejlet midtstopper

FCK og FCM er ifølge bold.dk's oplysninger blandt en række klubber, der jagter 23-årige Dennis Hadzikadunic fra russiske Rostov.

FCK og FCM er ifølge bold.dk's oplysninger blandt en række klubber, der jagter 23-årige Dennis Hadzikadunic fra russiske Rostov.

Det tidligere Malmö-talent Dennis Hadzikadunic er en ombejlet herre denne vinter, hvor der også er interesse fra Danmark.

Både FCK og FCM er meget interesserede i den svensk-bosniske midtstopper, men Superligaens topklubber får konkurrence fra den anden side af Øresund, hvor Malmö FF er lune på en genforening. Det erfarer bold.dk.

Desuden har Hadzikadunic igennem længere tid tiltrukket sig konkret interesse fra flere engelske klubber.

Dennis Hadzikadunic tog til Rusland fra Malmö i 2018 og har siden spillet 69 kampe for Rostov, men den russiske klub kæmper i øjeblikket med økonomiske problemer og er derfor åbne for et salg, men det kræver stadig et stort millionbeløb. Forsvarsspilleren har kontrakt til sommeren 2023.

Mandag skrev franske L'Equipe, at FCK ikke forlænger lejeaftalen med den norske stopper Ruben Gabrielsen, som dermed står til at vende hjem til Toulouse denne vinter, mens de i FCM ikke vælter sig i naturlige stoppere, der har bevist sig på topniveau.

Dennis Hadzikadunic har spillet et hav af ungdomslandskampe for Sverige, men har siden valgt at repræsentere Bosniens A-landshold, hvor det hidtil er blevet til 14 optrædener.

Det har hidtil ikke været muligt at få en kommentar fra hverken FCK-sportsdirektør Peter Christiansen eller Svend Graversen i FCM.

Læs også

Avis: FCK-lejesvend får ikke forlænget

66 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0