31/8 2021

FCK henter islandsk offensivspiller

FC København henter den unge islandske offensivspiller Isak Bergmann Johannesson i Norrköping.

FC København henter den unge islandske offensivspiller Isak Bergmann Johannesson i Norrköping.

Allsvenskan

29. runde
I morgen 14:00

DEG

vs

NOR

FC København har hentet endnu en forstærkning på transfervinduets sidste dag.

FCK forstærker sig med den 18-årige islandske offensivspiller Isak Bergmann Johannesson, der kommer til fra svenske Norrköping.

Han får en aftale til sommeren 2026.

- Jeg ser F.C. København som et perfekt match for mig. Det er en international fodboldklub og samtidig en klub, hvor jeg får muligheden for at tage de næste skridt i min udvikling på en fornuftig måde.

- Jeg kender klubben rigtigt godt og ved fra de andre islændinge i klubben, at det er en stærk klub og kultur, hvor der bliver stillet høje krav hver eneste dag, men hvor der også er gode relationer mellem spillerne og staben

18-årige Isak Bergmann er islandsk A-landsholdsspiller og offensiv midtbanespiller, der kan optræde på begge kanter og centralt i banen. Han har spillet 50 kampe for IFK Norrköping, hvor det er blevet til seks mål og 16 assists, mens han foreløbig er noteret for fire A-landskampe for Island.

FCK har været sat i forbindelse med Andreas Skov Olsen på rygtebørsen, men han har ifølge bold.dk's oplysninger ikke været inde i billedet for københavnerne.

Læs også

Vejle lejer Grytebust i FCK

PC: Vi er dækket rigtigt ind i forsvaret nu

FC København lejer norsk stopper i Frankrig

Medie: FCK forhandler om norsk kantprofil

48 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0