2/7 2020

FCK-direktør maner til ro efter fan-uro i finale

FC København-direktøren Lars Bo Jeppesen mener, at fodbolddanmark skal stå sammen og løse tilskuer-situationen på ansvarlig vis efter gårsdagens hændelser.

FC København-direktøren Lars Bo Jeppesen mener, at fodbolddanmark skal stå sammen og løse tilskuer-situationen på ansvarlig vis efter gårsdagens hændelser.

Europa League Slutspil

1/8-finale
I morgen 16:55

FCK

vs

ISB

Ved pokalfinalen onsdag var der et længere spilstop, da en gruppe AaB-fans stod for tæt sammen under kampen mod SønderjyskE.

Scenerne kom dagen efter, at regeringen åbnede for muligheden for flere fans på stadion, så i FCK så direktør Lars Bo Jeppesen til med bekymrede miner.

Men han maner til ro, for pokalfinalen blev afholdt under andre omstændigheder, end Superliga-kampene bliver i den kommende tid.

- Jeg var naturligvis også bekymret over de scener, vi så i Esbjerg, men det er vigtigt at huske, at omstændighederne omkring finalen var meget anderledes end testkampene, som blev afviklet i god ro og orden, siger han til FCK's hjemmeside og fortsætter:

- I går var der to gæstende hold på et helt tredje stadion, mens testkampene - og de kommende kampe i 3F Superligaen - spilles på klubbernes egne stadioner med egne stewards og egne sikkerhedsprotokoller, ligesom der ikke er udebanefans til kampene.

- Det siger jeg ikke for at bagatellisere det, der skete i onsdag, men de konkrete episoder ønsker jeg ikke at gå nærmere ind på. Tiden er ikke til at pege fingre ad nogen, men til at fodbolddanmark står sammen og løser det her på en ansvarlig måde.

Han siger desuden, at FCK vil informere sine fans om retningslinjerne per mail inden de kommende hjemmekampe i 3F Superligaen.

Læs også

Claus T. vil have stadionregler indskærpet

44 AaB-fans anholdt efter pokalfinale

AaB-direktør tager afstand fra fanproblemer

Minister om fan-skandale: Brandærgerligt

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0