15/8 2022

FCK-chef forventer tæt CL-duel: Stor tro på egne evner

FC København har fået en dårlig start på sæsonen, men cheftræner Jess Thorup har stadig en stor tro på sit mandskabs evner, og dermed forventer han en tæt kamp mod Trabzonspor.

FC København har fået en dårlig start på sæsonen, men cheftræner Jess Thorup har stadig en stor tro på sit mandskabs evner, og dermed forventer han en tæt kamp mod Trabzonspor.

Nederlag til AC Horsens, Viborg og Randers.

De danske mestre fra FC København har ikke fået den bedste start på deres titelforsvar i denne sæson, og tirsdag skal de så på en endnu større opgave.

Her skal Jess Thorup og co. nemlig op imod de tyrkiske mestre fra Trabzonspor, men tirsdag aften i Parken er dog noget helt andet for københavnerne.

- Vi gemmer os ikke bag en dårlig start. Vi er helt bevidst om, at vi har fået en dårlig start på Superligaen. Vi ved dog også godt, at det her er kampe, som lever deres eget liv.

- Det er de her kampe, som vi ånder og lever for i FC København, Vi føler, at vi skal være en del af den største turnering for klubhold i verden.

- Vi er helt bevidst omkring, at tirsdage og onsdage aftener i Parken kan noget specielt. Så vi forventer en fantastisk kulisse og opbakning, som vi har haft gennem en lang periode, udtaler Jess Thorup og tilføjer, at problemerne i Superligaen må de tage til den tid, da fokus lige nu kun er på Champions League-kvalifikationen.

Trabzonspor er dog et mandskab, som FCK-cheftræneren har stor respekt for, da de i sidste sæson viste et imponerende niveau i den hjemlige liga, men Thorup tror stadig på et godt resultat.

- Jeg er sikker på, at det bliver en meget lige kamp. Vi er med på, at det er en svær modstander, som vi er op imod.

- Stor kredit og respekt for det, som de har gjort, da de vandt mesterskabet så klart, så det er selvfølgelig en svær modstander. Men vi har så meget tro på egne evner.

- At der er en mulighed for, at vi kan komme i gruppespillet i en så stor turnering, er en chance, som vi kommer til at gå 100 procent efter, slår Jess Thorup fast.

Der er kampstart mellem FC København og Trabzonspor tirsdag aften klokken 21:00.

Læs også

Zeca er klar til CL-brag: Må se hvordan kroppen har det

FCK-profiler træner med før CL-brag

LIGE PÅ: Nyindkøb kan være en bombe i FCK

VK før Trabzonspor-brag: Det bliver vildt intenst

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0