4/3 2021

FCK-boss roser 18-årig Boilesen-afløser

Jess Thorup fortæller, at Nicolai Boilesen allerede i pausen følte ubehag, og FCK-træneren sender stor ros i retning af unge Victor Kristiansen, der kom ind i stedet.

Jess Thorup fortæller, at Nicolai Boilesen allerede i pausen følte ubehag, og FCK-træneren sender stor ros i retning af unge Victor Kristiansen, der kom ind i stedet.

Superligaen Grundspil

19. runde
FT

FCK

2 - 1

VB

28'
1 0
Mathias Zanka Jørgensen
Mål
67'
1 1
Ylber Ramadani
Mål
86'
2 1
Mohamed Daramy
Mål

Da FC København onsdag besejrede Vejle Boldklub med 2-1 i Parken, måtte forsvarsprofilen Nicolai Boilesen humpe ud kort inde i anden halvleg.

Efter kampen fortæller cheftræner Jess Thorup dog, at Boilesen allerede efter første halvleg kunne mærke noget, der ikke var helt, som det skulle være.

- Han sagde lidt i pausen, at han følte, at der var noget, som begyndte lidt, og han kender jo sin krop mere end nogen anden. Så når han siger det, så lytter vi bare og siger, at det er okay. 

- Jeg spurgte, om han ville starte op, og det ville han gerne, men han sagde, at det går ikke, siger Jess Thorup.

I stedet for Boilesen kom 18-årige Victor Kristiansen ind, og Jess Thorup er meget tilfreds med måden, som han løste opgaven på.

- Jeg havde allerede Victor klar og sagde, at du skal bare stå der, og han gjorde det sindssygt godt. Det er fedt at se, at nogle af vores egne unge er klar til at springe ind i sådan en kamp, hvor holdet egentlig bøvlede lidt i anden halvleg, men han gjorde det fremragende, og det var godt at se, siger Thorup.

Victor Kristiansen, der tilbage i december forlængede sin kontrakt til udgangen af 2023, står noteret for fire førsteholdskampe for FC København.

Læs også

Vejle-back om Bengtsson: Han giver alt for VB

Vejle-back ærgrer sig over nederlag

FCK-chef om Wilczek: Bedre i en anden stil

Daramy blev matchvinder for FCK mod Vejle

SLUT: FCK - Vejle minut for minut

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0