23/11 2021

FCK binder 18-årig midtbanespiller til 2024

FC København har tirsdag sikret papirer på den 18-årige midtbanespiller Daniel Haarbo, så parterne nu har en aftale gældende til 2024. 

FC København har tirsdag sikret papirer på den 18-årige midtbanespiller Daniel Haarbo, så parterne nu har en aftale gældende til 2024. 

Til dagligt slår 18-årige Daniel Haarbo sig på FC Københavns U19-hold, men snart kan han være en af de næste talenter, der får prøvet kræfter med klubbens førstehold. 

I hvert fald har han tirsdag fået en kontrakt med klubben, der gælder frem til 2024. Det oplyser FCK på deres hjemmeside. 

I første omgang forbliver han på U19-holdet, men talentet skulle være stort, hvis man skal tro udviklingsdirektør i klubben, Sune Schmidt-Nielsen. 

- Det er glædeligt, at vi kan tegne endnu en fuldtidsaftale med en spiller fra årgang 2003. Daniel er en af de dygtigste i sin årgang, og har været med på alle ungdomslandsholdene årene igennem og været dominerende på vores talenthold de seneste mange år.

- Han er en rollemodel rent mentalt og taktisk er han en utroligt god midtbanespiller med visioner og overblik i sit spil, siger han til fck.dk. 

Daniel Haarbo spiller på den centrale midtbane og har i denne sæson spillet 11 kampe og scoret syv mål. 

Læs også

BIF og FCK i pyro-bøderegn: Ikke effektivt nok

AGF-back råder FCK-stjernefrø: Vær ydmyg

Falk fik comeback: Pisseirriterende forløb

Nicolai P. revser Wind for stikpille: Uværdigt

Wind om Poulsen: Ikke et niveau jeg taler om

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0