13/5 2022

FCK-appel afvist: Boilesen fortsat i karantæne

Disciplinærinstansen har valgt at afvise FCK's appel angående Nicolai Boilesens gule kort, og dermed misser stopperen weekendens kamp mod Randers FC.

Disciplinærinstansen har valgt at afvise FCK's appel angående Nicolai Boilesens gule kort, og dermed misser stopperen weekendens kamp mod Randers FC.

Onsdag aften sikrede FC København en vigtig sejr over Silkeborg IF, men i slutningen af kampen kom Nicolai Boilesen i fokus, da han modtog et gult kort for at trække tiden.

Det mente FCK-anføreren dog var hårdt dømt, som I kan læse mere om her.

FC København valgte derfor at appellere dommen i håb om, at Boilesen ville være til rådighed mod Randers FC på søndag. Her valgte de at inddrage Elias Jelert i appellen.

Hovedstadsklubben mente nemlig, at det var den unge back, som i stedet skulle have haft det gule kort.

- Det er imidlertid FC Københavns opfattelse, at tydeligt af FC Københavns vedlagte videomateriale fremgår, at det er FC København-spiller nummer 38 (Elias Jelert, red.), der brugte uforholdsmæssigt lang tid på at afvikle indkastet. 

- På den baggrund er det FC Københavns opfattelse, at det gule kort til FC København-spiller nummer 20 skal ændres til et gult kort til FC København-spiller nummer 38 i stedet, står der i Disciplinærinstansen pressemeddelelse.

Det er dog ikke noget, som Disciplinærinstansen har givet meget for, da de fastholder karantænen af Boilesen, da han var den sidste aktør, som fortsatte den usportslige handling.

Dermed har cheftræner Jess Thorup ikke Nicolai Boilesen til rådighed på søndag, når københavnerne skal en tur til Cepheus Park for at møde Randers FC.

Her er der kampstart klokken 16:00.

Læs også

FCK appellerer omdiskuteret gult til Boilesen

Boilesen ikke enig i gult kort: Pisse irriterende

Boilesen om FCK-kontrakt: Ingen kommentar

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0