1/3 2021

FCK accepterer undskyldning: Skadeligt for SL

FC København meddeler mandag, at klubben accepterer AGF-direktøren Jacob Nielsens undskyldning, men tager samtidig skarp afstand fra den slags udtalelser.

FC København meddeler mandag, at klubben accepterer AGF-direktøren Jacob Nielsens undskyldning, men tager samtidig skarp afstand fra den slags udtalelser.

Superligaen Grundspil

18. runde
FT

FCK

3 - 3

AGF

15'
1 0
Jonas Wind
Mål
20'
1 1
Patrick Mortensen
Mål
27'
1 2
Patrick Mortensen
Mål
29'
1 3
Patrick Olsen
Mål
55'
2 3
Mohamed Daramy
Mål
90'
3 3
Jonas Wind
Mål på straffe

AGF's administrerende direktør, Jacob Nielsen, har mandag undskyldt sine udtalelser i kølvandet på FCK-AGF søndag, hvor han mente, at FCK var gode til manipulere med dommerne i 3F Superligaen.

Den undskyldning har FCK accepteret, fremgår det af klubbens hjemmeside, hvor det oplyses, at FCK ikke agter at gøre yderligere ved sagen.

Men klubben skriver til gengæld, at man tager skarp afstand fra den slags anklager.

- AGF's direktør, Jacob Nielsen, har mandag morgen kontaktet F.C. København og undskyldt for sine udtalelser efter kampen søndag eftermiddag. Vi har accepteret undskyldningen og gør i denne forbindelse ikke yderligere ved sagen, lyder det og fortsætter:

- Vi er tilhængere af, at der skal være plads til store følelser omkring 3F Superligaen fra alle omkring den. Vi understreger dog, at vi naturligvis tager skarp afstand fra at blive anklaget for at manipulere med dommere eller kampe på nogen som helst måde.

- Det er desværre ikke første gang den slags påstande er blevet fremsat af aktører i 3F Superligaen, og vi finder dem uacceptable og utilstedelige. Det er skadeligt for integriteten af 3F Superligaen, de enkelte kampe samt dommernes neutralitet.

Kampen endte 3-3, efter FCK udlignede på straffespark, efter kampens dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt egentlig havde fløjtet af.

Efter kampen er FCK nummer fire, mens AGF er nummer tre. Der er to point mellem dem.

Læs også

AGF dropper protest: Undskyld til FCK

AGF-anfører: Dommeren beklager dybt

AGF-boss: FCK får dommerne på deres side

Slagen AGF-anfører: Straffesparket var korrekt

85 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0